Boekhoudprogramma voor MKB’ers

Oct 30, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Welk pakket past het beste bij mijn organisatie? En wat voor boekhoudprogramma heb je minimaal nodig als je een MKB bedrijf bent? Als je een ondernemer bent, dan is de kans best aannemelijk dat je waarschijnlijk tot het Midden- en kleinbedrijf (MKB) behoort. Van alle ondernemers die in Nederland gevestigd zijn is dit veruit de grootste groep van de ondernemers. Namelijk meer dan 99% van de ondernemers behoort tot deze groep.

Waar moet ik als MKB’er op letten?

Als je bij deze groep hoort, houdt dat in dat je niet meer dan 250 mensen voor je werken hebt en dat de omzet per jaar niet hoger is dan 40 miljoen euro. Omdat bijna elke ondernemer uit Nederland zich tot de groep MKB kan rekenen, worden ook bijna alle boekhoudprogramma’s die er zijn gericht op de MKB groep. Mocht je als MKB’er op zoek zijn naar een boekhoudprogramma, kan dit nog best een flinke klus zijn. Dit komt door de grote variatie en aantallen aan boekhoudprogramma’s die er beschikbaar zijn.

Bij ons op de website willen wij u hierbij graag een handje helpen, zodat u zonder te veel moeite het boekhoudpakket kan vinden wat bij het beste bij u past. U kunt hier onafhankelijk en eenvoudig alle pakketten vergelijken en aangeven wat u belangrijk vindt voor een goed boekhoudprogramma. Zo komt u tot de beste keus voor uw bedrijf en uzelf zodat u zonder te veel moeite kan beginnen met de administratie op een goede en snelle manier bij te houden.

Offline of toch een online boekhoudprogramma MKB

Het grootste verschil dat er is tussen verschillende boekhoudprogramma’s zit hem in het feit dat de ene alleen maar online werkt, en de andere ook offline gebruikt kan worden. Ten opzichte van de offline boekhoudprogramma’s bieden de online boekhoudprogramma’s een hoop voordelen.

Mocht je ervoor kiezen om je boekhoudprogramma online te doen, dan kun je overal ter wereld je administratie bijhouden, mocht je in het bezit zijn van een internetverbinding en een apparaat waarop het programma kan worden uitgevoerd.

Beveiliging van het boekhoudprogramma is belangrijk voor het MKB

Buiten dat om is het online boekhoudprogramma voor MKB heel goed beveiligd, en kan van buitenaf niemand bij jou gegevens komen. Verder zorgt het online boekhoudprogramma ervoor dat alles overzichtelijk op een plek bewaard wordt, waardoor je eenvoudig alles binnen een handomdraai kan vinden, zodat je snel hebt naar waar je op zoek bent. En dit allemaal tot vele jaren terug. Je hoeft dus niet meer te dealen met allemaal losse mappen en ordners, die door heel het kantoor verspreid liggen.

Waardoor u hier een hoop tijd aan kwijt bent om de juiste papieren te zoeken. . Hier op onze website bieden we dus bijna alleen maar online boekhoudprogramma’s aan, ook al staan er nog enkele offline boekhoudprogramma’s tussen.

Toekomstgericht is wel het verstandig om te kiezen voor een online boekhoudprogramma’s. We gaan toe naar een wereld waar in de toekomst alles online gedaan gaat worden, en daarnaast bieden de online boekhoudprogramma’s een hoop voordelen ten opzichte van de offline boekhoudprogramma’s.

Het uitproberen van boekhoudprogramma’s voor het MKB

Op deze website laten we u een hoop verschillende boekhoudprogramma’s zien, die u kunt gebruiken voor uw MKB zaak. Via de filter in onze vergelijker kunt u aangeven wat u verwacht van het boekhoudprogramma. Zo kunt u aangeven welke functionaliteiten u wenst, welke kenmerken u er graag bij wilt hebben en welke koppelingen u graag gebruik van wilt maken.

Zo filtert de vergelijker alle boekhoudprogramma’s eruit die geschikt zijn voor u en afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen. Denkt u dat u de juiste heeft gevonden? Dan kunt u gratis een proefaccount aanmaken voor een bepaalde tijd. Op deze manier kunt u kijken wat u van het programma vindt en of het daadwerkelijk iets is voor u en uw bedrijf. Mocht u het boekhoudprogramma niet helemaal naar uw smaak vinden, dan kunt daarna eenvoudig overstappen zonder dat u uw gegevens verliest.

boekhoudsoftware mkb
MKB boekhoudprogramma
Handige & leuke Video’s

Alle aanbieders vergelijken!