Visma Boekhoudpakket

Het beste pakket voor u?

Onafhankelijk boekhoudpakket vergelijken

Ideale startpunt voor boekhoudpakketten

Lees reviews over alle online boekhoudpakketten

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Meer dan 100.000 ondernemers gebruiken Visma eAccounting

 Gratis proefabonnement stopt automatisch

 Losse functionaliteiten bijkopen

visma klantbeoordeling
 • Helpdesk 70% 70%
 • Gebruiksvriendelijkheid 50% 50%
 • Functionaliteiten 70% 70%
 • Prijs 60% 60%

Contactgegevens Visma

Support.nl@visma.com

5821 AS Eindhoven

020-2626926

Wat vinden wij van Visma?

Deze review gaat over het boekhoudpakket van Visma, we bespreken de voor- en nadelen, de kostprijs en de werking van de het boekhoudprogramma genaamd eAccounting.

Wat is Visma eAccounting?

Met het Visma eAccounting pakket ben je altijd verzekerd van een compleet en toereikend online boekhoudpakket in de cloud. Klein voorbeeld is bijvoorbeeld dat je ieder boekjaar ongelimiteerd kunt boekhouden en factureren.

Je kunt het Visma eAccouting boekhoudpakket al vanaf €16,- per maand afsluiten en ben je zeker van een kloppende boekhouding. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor Visma.

Door de laagdrempelige software in combinatie met de goed werkende klantenservice kunnen wij het Visma eAccounting zeker aanraden! Momenteel is het mogelijk om een gratis proefperiode aan te vragen, kijk direct naar de mogelijkheden hieronder.

Wat vinden wij van Visma?

Deze review gaat over het boekhoudpakket van Visma, we bespreken de voor- en nadelen, de kostprijs en de werking van de het boekhoudprogramma genaamd eAccounting.

Wat is Visma eAccounting?

Met het Visma eAccounting pakket ben je altijd verzekerd van een compleet en toereikend online boekhoudpakket in de cloud. Klein voorbeeld is bijvoorbeeld dat je ieder boekjaar ongelimiteerd kunt boekhouden en factureren.

Je kunt het Visma eAccouting boekhoudpakket al vanaf €16,- per maand afsluiten en ben je zeker van een kloppende boekhouding. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor Visma.

Door de laagdrempelige software in combinatie met de goed werkende klantenservice kunnen wij het Visma eAccounting zeker aanraden! Momenteel is het mogelijk om een gratis proefperiode aan te vragen, kijk direct naar de mogelijkheden hieronder.

De opstart met het Visma eAccounting boekhoudpakket

Het Visma eAccounting online boekhoudpakket is erg toegankelijk voor iedere soort ondernemer. Het is dan ook geen probleem als je nog geen ervaring hebt met boekhouden, desalniettemin is dit Visma boekhoudprogramma ook geschikt voor de meer ervaren mensen onder ons. Het platform van Visma eAccounting is zeer toegankelijk ingericht waardoor je je binnen enkele minuten volledig thuis voelt in de interface.

Door de duidelijke en vooral rustige vormgeving kun je direct uit de voeten om je financiële administratie op pijl te houden. Kom je er nog niet helemaal uit? Geen paniek, Visma eAccounting heeft je voorzien van een zeer uitgebreid support-menu. Hier kun je terecht voor handleidingen, video’s en zelfs hele dagcursussen.

Al met al is de opstart van het Visma eAccounting boekhoudpakket zeer gemakkelijk en zul je op dit punt zeker geen spijt krijgen. Duidelijkheid en laagdrempeligheid waardoor iedereen pakket goed kan gebruiken. Een van de belangrijkste voorwaarden van het Visma eAccounting boekhoudprogramma.

Gebruikersgemak van Visma eAccounting

Snel verder naar het gebruikersgemak dat het Visma eAccounting pakket je te bieden heeft. Voor iedere soort onderneming is het programma voorzien van moderne functionaliteiten die flink laten besparen op de tijd. Een snellere en een eenvoudigere werkwijze, dat is de bedoeling van Visma eAccounting.

Niet alleen de functies zorgen voor dit hoge gebruikersgemak maar ook het design en de vormgeving nemen hierin een grote verantwoordelijkheid. We kunnen de interface het beste beschrijven als zakelijk zonder overbodige zaken die het boekhouden alleen maar onduidelijk maken. Ook is het programma hierdoor intuïtief en kan het veel tijd voor je besparen.

Breng de gehele administratie samen in Visma eAccounting

Het centraliseren van je gehele administratie brengt flink wat voordelen met zich mee. Het is dan ook mogelijk met Visma eAccounting. Zo kun je naast het boeken van factureren en andere boekhoudwerkzaamheden ook kiezen voor een urenregistratie en/of webshop module. Het creëren van een efficiënte workflow van offerte tot factuur, zo makkelijk was het nog nooit.

Werk je samen met een externe accountant of boekhouder? Samenwerken doe je gemakkelijk via Visma eAccounting en verloopt vlekkeloos. Wellicht kun je op de langere termijn wat snijden in administratiekosten doordat het programma vrijwel alles van je over neemt.

Verder zijn er een aantal belangrijke zaken te wijzigen naar de eigen huisstijl zoals bijvoorbeeld de factuur en offerte sjablonen. Ook de product/kassa administratie is aanwezig. Het is dan ook een breed pakket die voor zowel de eenpitter als grotere MKB bedrijven uitstekend werkt.

Drie mobiele apps voor directe verbinding

Bovenop het prachtige scala aan functionaliteiten van het Visma eAccounting pakket kun je ook gebruik maken van twee apps. Het inboeken van facturen gaat nog sneller met deze app. Denk bijvoorbeeld maar eens aan die vervelende bonnetjes, geen probleem meer.

Met de mobiele app upload je je bonnetje binnen enkele seconden naar het digitale archief. Voor de mensen met een Apple toestel zijn er twee apps waarvan eentje speciaal voor de urenregistratie. De app voor Android telefoons is offline gehaald.

Wacht niet te lang met het afsluiten van het Visma eAccounting boekhoudpakket. Momenteel ontvang je als starters namelijk 1 jaar gratis boekhouden. Kies je daarbij voor het basispakket? Het houdt nog niet op, je ontvangt een gratis website module. Helaas zitten er ook wat minpunten aan dit pakket, zo kun je niet periodiek factureren en is een iDEAL koppeling niet mogelijk.

Visma eAccounting klantenservice

Natuurlijk niet onbelangrijk is de klantenservice, handig wanneer je in het heetst van de strijd bent met je facturen. Op het internet hebben verschillende partijen onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van de klantenservice van Visma. Maar natuurlijk valt er binnen de klantenservice niet alleen de fysieke mensen aan de andere kant van de lijn, ook het help menu valt hieronder.

Bij het stellen van een aantal boekhoudkundige en functionele vragen werd er allereerst snel opgenomen om vervolgens proactief en enthousiast mee te denken over de oplossing voor de vragen. Tezamen met de online helpdesk waar je van gebruik kunt maken met het Visma eAccounting pakket ontvang je een hoog kwalitatieve ondersteuning. Hierdoor is het ook voor de minder ervaren bedrijven mogelijk om zichzelf aan te sluiten bij de prachtige boekhoudpakket.

  Visma eAccounting kopen of toch voor een ander pakket gaan?

  Als we naar de belangrijkste punten kijken zoals de functionaliteiten, vormgeving, klantenservice en natuurlijk niet te vergeten de prijs past Visma eAccounting perfect bij de doelgroep die Visma zelf voor ogen heeft. Visma eAccounting is uitermate geschikt voor organisaties tot een maximum van 15 personen in elk mogelijke branche.

  Zoals we je al hadden verteld wordt dit mogelijk gemaakt door de zeer overzichtelijke vormgeving zonder al te veel poespas die het boekhouden minder tijdsefficiënt maken. Tezamen met het brede scala aan functionaliteiten heb je alles bij de hand om goed uit de startblokken te kunnen.

  Eerst nog even inlezen? Met de rijk gevulde helpdesk wordt het een fluitje van een cent. Wij raden Visma eAccounting dan ook zeker aan voor de starters onder ons. Zij mogen zelfs een jaar lang gratis gebruik maken van het pakket.

  Op zoek naar periodieke facturering of een iDEAL integratie op je facturen? Dit is helaas niet mogelijk met Visma eAccounting. Heb je ook veel baat bij een mobiele app voor bijvoorbeeld je urenregistratie en heb je een Android telefoon? Je kunt in dit geval beter kiezen voor het alternatief in onze vergelijker. Deze sluiten namelijk beter aan op dit soort wensen.

  Voordelen Visma eAccounting

  • Snelle en eenvoudige instap
  • Duidelijke en intuïtieve interface
  • Zeer uitgebreide helpdesk met handleidingen, video’s en cursussen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • eAccounting Visma groeit moeiteloos mee met je bedrijf
  • Efficiënte projectadministratie voor centralisatie op één systeem
  • Koppelingen met webshop- en kassasoftware
  • Starters profiteren van een jaar gratis

  Nadelen Visma eAccounting

  • In de proefversie kun je Scanner-app niet uitproberen
  • Basispakket is niet voorzien van offerte- en urenregistratie
  • Urenregistratie, facturatie en scan apps zijn los van elkaar ontwikkeld en zul je los moeten downloaden
  • Geen urenregistratie app voor Android gebruikers
  • Periodieke facturatie en iDEAL koppeling op de factuur niet mogelijk
   

  Ik ben ZZP’er en deed de boekhouding traditioneel via Excel. Nadat ik getipt werd over een online boekhoudpakket ben ik meteen gaan kijken en heb ik Visma gevonden middels de vergelijker, super handig!

  Boy

  De overstap naar een online boekhoudpakket is zeker een aanrader. Ik heb voor Visma gekozen na mijn vergelijking in de vergelijker en gebruik het nu ongeveer 7 maanden, een top programma.

  Humprey

  Zeer tevreden over mijn boekhoudpakket van Visma, het bespaart me uren met tijd en ik kan doen waar ik echt zin in heb, en dat voor maar €15 per maand.

  Patricia

  Andere aanbieders van boekhoudpakketten bekijken?