Over ons, kom alles te weten over Boekhoudpakket-vergelijken.nl

Iedereen verdient een goede deal!

Met ons team hebben wij ervaren dat er steeds meer Nederlanders met de boekhouding te maken hebben. Tegenwoordig zijn hiervoor veel boekhoudprogramma’s op de markt gekomen. Ons team van boekhoudpakket-vergelijken.nl vindt dat iedere ondernemer moet kunnen profiteren van het goedkoopste boekhoudprogramma. Daarnaast hebben wij voor u een hoop informatie bij elkaar verzameld om u te helpen bij de boekhouding!

De werkwijze van boekhoudpakket-vergelijken.nl

Het team van boekhoudpakket-vergelijken.nl vindt dat iedere consument op het gebied van boekhouding een geweldige deal moet krijgen. Daarnaast willen wij dit graag voor jou realiseren. Met onze boekhoudpakket vergelijker maken wij het mogelijk voor jou om de beste deal te verkrijgen.

Je krijgt de mogelijkheid om alle boekhoudpakket aanbieders in Nederland te vergelijken door middel van onze boekhoudpakket vergelijker. Met een paar klikken heb je een persoonlijk aanbod afgestemd op jouw wensen en eisen. Wij wensen je alvast veel plezier met een besparing op de kosten van boekhouding.

Maak gebruik van onze gratis & onafhankelijke boekhoudpakket vergelijker

Op boekhoudpakket-vergelijken.nl krijg je de mogelijkheid om alle boekhoudprogramma aanbieders met elkaar te vergelijken. In onze vergelijker worden actuele aanbiedingen en kortingen weergegeven, zo kun je ook nog eens profiteren van kortingen bij het afsluiten van een nieuw boekhoudprogramma abonnement. Het mooiste moet nog komen, vergelijken is namelijk volledig onafhankelijk en gratis. Dit betekent dat we niet aangesloten zijn bij een specifieke aanbieder. Gegarandeerd een eerlijke vergelijking dus!

Het verdienmodel van boekhoudpakket-vergelijken.nl?

Boekhoudpakket-vergelijken.nl heeft een eenvoudig verdienmodel. Transparantie hierover is bij ons dan ook een kernwaarde, voor elk afgesloten abonnement die voortkomt uit de vergelijker krijgen wij een vergoeding. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij onafhankelijk boekhoudprogramma’s kan vergelijken en bespaart op de maandelijkse boekhoud kosten, en dat wij de huur ook nog kunnen betalen.

Een echte win-win wat ons betreft, mocht je nog vragen hebben over ons verdienmodel of het onafhankelijk vergelijken? Geen enkel probleem, laat je vraag achter op onze contactpagina of neem contact op met een medewerker.

We zijn een vergelijkingssite die voldoet aan de eisen!

Vergelijkingssites, je ziet ze waarschijnlijk om de haverklap wanneer je aan het rondsurfen bent op het internet. Het is dan natuurlijk wel handig om te weten welke vergelijkingssite aan de wensen en eisen voldoet. Daarom heeft ConsuWijzer, een overheidsorganisatie met advies voor de consument, een aantal eisen opgesteld waar een vergelijkingssite aan moet voldoen!

Wij kunnen je verzekeren bij boekhoudpakket-vergelijken.nl dat we aan de eisen voldoen van ConsuWijzer:

  • boekhoudpakket-vergelijken.nl maakt gebruik van een vergelijker, die vergelijkt aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen.
  • gebruik van een vergelijker met een overzichtelijk en volledig kostenoverzicht, zo kun je niet overvallen worden door onverwachte kosten!
  • gebruik van een vergelijker die alle aanbieders in Nederland met elkaar vergelijkt, zo ben je verzekerd van de goedkoopste en beste deal.
  • Transparant zijn over alle voorwaarden, deze moet bekeken kunnen worden door de consument, zo weet je altijd waar je aan toe bent.
  • Transparantie over ons verdienmodel naar de consument, dit is bij ons team immers een kernwaarde.

Ons team

Wij kunnen u met trots mededelen dat er bij boekhoudpakket-vergelijken.nl een geweldig team klaarstaat voor al jouw wensen en vragen. Als je aan ons team denkt, dan kun je denken aan mannen en vrouwen, die na werktijd nog eventjes snel de laptop openen om de laatste updates toe te voegen aan de website.

Het team van boekhoudpakket-vergelijken.nl garandeert je dus dat je altijd wordt voorzien van de nieuwste aanbiedingen en kortingen van alle boekhoudpakket aanbieders in Nederland. Het doel van ons team is dan ook om jou aan een zo geschikt en goedkoop mogelijk abonnement te helpen!

Heb je vragen aan ons team of over het team? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit kan door middel van een mailtje naar info@jr-media.nl

Jouw mening is belangrijk!

boekhoudpakket-vergelijken.nl is een vergelijkingsite, die altijd streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang voor ons! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen. Denk hierbij aan service verbeteringen of website verbeteringen, die het voor jou nog makkelijker maken om een goedkope en geschikte deal te vinden.

Laat uw mening of suggestie achter in de comment sectie of stuur ons een mailtje. Het team zorgt ervoor dat je binnen 24 uur een reactie terug hebt op jouw vraag of suggestie. Ons team bedankt vooraf alvast voor de mogelijke verbeteringen die ontstaan uit jouw suggesties of mening!