Digitaal Kantoor Boekhoudpakket

Het beste pakket voor u?

Onafhankelijk boekhoudpakket vergelijken

Ideale startpunt voor boekhoudpakketten

Lees reviews over alle online boekhoudpakketten

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 Volledig aanpasbaar op maat

 Automatische bankkoppeling & online factureren

 30 dagen gratis uitproberen

visma klantbeoordeling
  • Helpdesk 80% 80%
  • Gebruiksvriendelijkheid 70% 70%
  • Functionaliteiten 80% 80%
  • Prijs 80% 80%

Contact Digitaal Kantoor

Hoge Gouwe 113A

2801 LD Goud

sales@digitaalkantoor.nl

Digitaal Kantoor – Lees hier alles van A-Z

Deze review gaat over het boekhoudpakket van Digitaal Kantoor, we bespreken de voor- en nadelen, de kostprijs en de werking van de het boekhoudprogramma van Digitaal Kantoor.

Wat is Digitaal Kantoor?

Het bedrijf heeft zichzelf in een korte tijd goed geprofileerd als een van betere websites in de boekhoud en online administratie markt. Wat het programma zo goed maakt is dat het zich kan aanpassen aan jouw behoeften als ondernemer.

Stel je bent een kleine zelfstandige dan past de software van Digitaal Kantoor zichzelf daarop aan. Dit doen ze door te kijken naar uw verwachtingen van het bedrijf, uw specifieke kenmerken en troeven. Een goed passend boekhoudpakket kiezen is namelijk erg belangrijk

Digitaal Kantoor – Onze mening

Deze review gaat over het boekhoudpakket van Digitaal Kantoor, we bespreken de voor- en nadelen, de kostprijs en de werking van de het boekhoudprogramma van Digitaal Kantoor.

Wat is Digitaal Kantoor?

Het bedrijf heeft zichzelf in een korte tijd goed geprofileerd als een van betere websites in de boekhoud en online administratie markt. Wat het programma zo goed maakt is dat het zich kan aanpassen aan jouw behoeften als ondernemer.

Stel je bent een kleine zelfstandige dan past de software van Digitaal Kantoor zichzelf daarop aan. Dit doen ze door te kijken naar uw verwachtingen van het bedrijf, uw specifieke kenmerken en troeven.

Wie heeft Digitaal Kantoor opgericht?

Digitaal Kantoor is opgericht in 2005 door een man genaamd Bob Salm, zelf heeft hij meer dan 12 jaar ervaring in de internetindustrie. Uiteraard gebruikt Bob Salm deze ervaring om Digitaal Kantoor elke dag een stukje beter te maken.

Daardoor hebben ze het voor elkaar gekregen om de ‘Nationale Succes Award’ te winnen voor digitale boekhouding. Dit toont natuurlijk aan wat de kwaliteiten zijn van dit bedrijf.

Hoe werkt het programma en wat kan ik er allemaal mee?

Digitaal kantoor heeft ervoor gezorgd dat er een totaalpakket op de markt is gekomen voor uw administratie, boekhouden en management van uw bedrijf. Zoals vele andere boekhoudpakketten werkt Digitaal Kantoor ook met de ‘Cloud’, dit betekent dus dat alles online beschikbaar is.

Maar wat is er dan zo anders aan deze online software? Met deze online software kunt u uw boekhouding en facturatie inboeken, daarnaast biedt de online software een oplossing voor uw ver- en inkoopbeleid, personeelsadministratie, voorraadbeheer, projectmanagement en CRM-oplossingen.

Het programma is handig voor ZZP’ers

De online software is vooral handig voor de ZZP’er die graag een zelf gevoerde, complete en eenvoudige boekhouding wil. De online software zorgt ervoor dat de boekhouding voortaan weinig inspanning kost waardoor er tijd overblijft voor het echte werk namelijk ondernemen.

Zelfs wanneer het probleem voorkomt dat de boekhouding wat complexer word dan zorgt de online software ervoor dat dit geregeld wordt voor u. Dit wordt mogelijk gemaakt door de handige financiële dashboards waar u steeds op kunt terugvallen om een duidelijk overzicht te krijgen van uw financiële situatie.

Stichtingen en verenigingen zouden ook perfect kunnen werken met de online softwarer Laten we natuurlijk niet de webshops vergeten, ze hebben handige koppelingen waardoor orders automatisch worden ingeboekt in uw administratie.

Een bonus ontvangen

Digitaal kantoor heeft een systeem bedacht waarbij punten te verkrijgen zijn. Digitaal Kantoor wil hiermee online administratie leuker maken. Hoe werkt dit puntensysteem dan precies?

Wanneer u op een goede manier werkt met de online software dan word u beloond met punten! U kunt dan vervolgens met deze punten betalen, punten opsparen of deze punten op lange termijn omzetten in een korting. Toch een fijn extraatje!

Vele extra functies

De online software beschikt nog over meer moderne mogelijkheden. Zo is er de functie waarmee u uw facturen gemakkelijk en snel kunt uploaden, waarna deze direct worden ingeboekt in uw administratie. Daarnaast kunt u ook gewoon een foto maken van uw bonnetje, deze wordt dan vervolgens door de Scan & Herkenfunctie direct ingeboekt in uw administratie.

Financiële rapportages

Financiële rapportages (zoals het btw-overzicht, de winst- en verliesrekening, klantenoverzicht) zijn erg overzichtelijk en altijd bereikbaar. Zo kunt u als u dat wenst dieper ingaan op de geafficheerde cijfers. Waardoor u bij iedere inschrijving makkelijk en snel kunt nagaan wat de achterliggende factuur of bon inhield. Er zijn flink wat tips over de boekhouding efficiënter en makkelijker te maken

Bankrekening koppelen

Een bankrekening koppelen aan uw persoonlijke facturatie is geen probleem met de online software. De online software houdt automatisch bij welke leveranciers of klanten al hebben betaald of nog moeten betalen. Ook stuurt de online software, wanneer u dit wenst een herinnering of aanmaning naar klanten of leveranciers die nog niet betaald hebben.

Met hetzelfde idee houdt Digitaal Kantoor bij naar wie u deze maand nog een factuur moet sturen. Stel u stuurt maandelijks een factuur met hetzelfde bedrag, dan kunt u instellen dat de online software voor u automatisch maandelijks een factuur voor u genereert, verstuurt en opvolgt.

Alle voordelen op een rijtje:

Vele extra functies beschikbaar

  • Overzichtelijk en eenvoudig
  • Meekijkfunctie voor boekhouder
  • Alle gegevens staan in de ‘Cloud’
  • Beveiligde internetverbinding
  • Goede hulp van helpdesk beschikbaar

Benieuwd of dit het goedkoopste boekhoudpakket is? Vergelijk hier

Wat zijn de kosten voor het online pakket van Digitaal Kantoor?

Het pakket is voor de eerste 30 dagen gratis, in deze periode mag je het pakket uitproberen voordat je tekent voor een langere termijn.

Digitaal Kantoor heeft twee soorten betalingsmogelijkheden namelijk: Digitaal Kantoor Basis systeem en de Digitaal Kantoor strippenkaart. Laten we eerst het Digitaal Kantoor basissysteem behandelen.

Je werkt bij deze betalingsmogelijkheid met een abonnement. Je betaalt 10 euro per maand voor de basisversie, daarnaast kun je extra modules aanschaffen en toevoegen zoals de boekhoudfunctie dat verhoogt de prijs naar 15 euro per maand. Wanneer u meer functies wilt betaal je steeds een stukje meer. Deze prijzen en gegevens zijn goed terug te vinden op de website van Digitaal Kantoor.

Dan gaan we het nu hebben over de Digitaal Kantoor strippenkaart. Dit houdt in dat je alleen betaalt voor de keren dat je het programma gebruikt. Deze manier van betalen is ideaal voor de ondernemer

die niet kan inschatten hoeveel ze het tijdbesparende boekhoudpakket gaan gebruiken, het is toch jammer als je een maandprijs betaald terwijl je het programma niet gebruikt.

Conclusie Digitaal Kantoor

Digitaal Kantoor is volgens ons een van de beste in de markt met hun online software. Goede cijfers in gebruiksgemak en eenvoud, maar wat ze echt speciaal maakt vergeleken met de concurrentie is dat je per gebruik kunt betalen.

Altijd een heel gedoe, die boekhouding. Door middel van het perfecte pakket van Digitaal Kantoor is het voor mij veel makkelijker geworden en bespaart het mij enorm veel tijd.

Dirk

Na lang zoeken heb ik voor Digitaal Kantoor gekozen. Een duidelijk en overzichtelijk programma. Het neemt zoveel taken van je over, zo kan ik eindelijk weer doen wat ik echt leuk vind.

Hanneke

Ik ben handig met de computer maar met cijfers van mijn onderneming wat minder. Digitaal Kantoor ondersteunt mij keer op keer. Een eitje, klasse boekhoudpakket

Albert

Andere aanbieders van boekhoudpakketten bekijken?