Yoursminc Boekhoudpakket

Het beste pakket voor u?

Onafhankelijk boekhoudpakket vergelijken

Ideale startpunt voor boekhoudpakketten

Lees reviews over alle online boekhoudpakketten

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 Veilig online boekhouden voor ZZP’ers & MKB’ers

 Niet vastzitten aan een vast contract

 Behulpzame klantenservice

visma klantbeoordeling
 • Helpdesk 80% 80%
 • Gebruiksvriendelijkheid 70% 70%
 • Functionaliteiten 60% 60%
 • Prijs 80% 80%

Contactgegevens Your Sminc

Stadhoudersplantsoen 198 (Geen bezoekadres)

2517 SK Den Haag

info@yoursminc.nl

Wat vinden wij van Your sminc?

Vandaag gaan we het hebben over het boekhoudpakket Yoursminc, in dit artikel gaan we de volgende punten behandelen: prijzen, voor- en nadelen en de werking van het boekhoudpakket.

Yoursminc

Het boekhoudpakket van Yoursminc is ontwikkeld door een bedrijf genaamd Dutch Enterprise Management Systems.

Het bedrijf Dutch Enterprise Management Systems heeft in de verstreken jaren veel ervaring opgedaan op het vlak van financieel administratieve software. Dit is zeer zeker zichtbaar in het boekhoudpakket wat wordt aangeboden.

Your sminc, wat vinden we ervan?

Vandaag gaan we het hebben over het boekhoudpakket Yoursminc, in dit artikel gaan we de volgende punten behandelen: prijzen, voor- en nadelen en de werking van het boekhoudpakket.

Yoursminc

Het boekhoudpakket van Yoursminc is ontwikkeld door een bedrijf genaamd Dutch Enterprise Management Systems.

Het bedrijf Dutch Enterprise Management Systems heeft in de verstreken jaren veel ervaring opgedaan op het vlak van financieel administratieve software. Dit is zeer zeker zichtbaar in het boekhoudpakket wat wordt aangeboden.

Ideaal voor ZZP’ers

Het programma is ideaal voor ZZP’ers, dit dankzij de simpliciteit van het programma. Er is voor gezorgd dat alles netjes overzichtelijk is, waardoor het een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma is geworden.

Het fijne aan dit boekhoudprogramma is dat er geen specifieke voorkennis van boekhouden nodig is, waardoor dit online pakket dus erg aantrekkelijk is voor ZZP’ers en startende ondernemers.

Hoe werkt het programma van Yoursminc nou precies?

Yoursminc biedt een online pakket aan waar u alle kanten mee op kunt. Uiteraard bezit het programma functies waarmee u uw boekhouding kunt voeren (btw-aangiften, grootboeken, dagboeken, rapportages, bankafschriften, enzovoort).

Daarnaast biedt Yoursminc functies waarmee u gemakkelijk uw contacten of kilometeradministratie kunt bijhouden. Verder bestaat er de optie waarmee u verkoopfacturen en offertes kunt opstellen.

Al benieuwd naar de exacte prijzen van alle boekhoudpakketten? Vergelijk hier.

Helpdesk van Yoursminc

Yoursminc heeft ervoor gezorgd dat het programma simpliciteit uitstraalt. Heeft u op een gegeven moment toch vragen of dingen die u wilt weten, dan kunt u eenvoudig terecht bij de helpdesk van Yoursminc.

Er zijn twee opties hoe u deze helpdesk kunt bereiken. Dit kan via de chatbox in de applicatie, u komt dan direct in contact met een medewerker van Yoursminc.

Daarnaast kunt u ook natuurlijk ook een mailtje sturen met daarin uw vraag. Medewerkers van Yoursminc zullen daarna contact met u opnemen.

Nieuwe release

Yoursminc heeft op 18 januari 2014 een nieuwe release uitgevoerd. Hierbij werd de interface flink uitgebreid. Daarnaast zijn er vele nieuwe functies toegevoegd aan het moderne boekhoudpakket.

Zo bestaat er nu de functie waarmee u op elk moment uw eigen dashboard kunt raadplegen wanneer u aan het werk bent met het programma.

Hierdoor kunt u altijd interessante informatie terugvinden (zoals een duidelijk overzicht van uw maandelijkse uitgaven). Fijn is ook de nieuwe functie waarmee u een detail van een factuur kunt inzien, zonder dat u die factuur volledig hoeft te openen.

Nog meer functies 

Verder zijn er nieuwe functies bijgekomen wanneer u een rapportagemodule moet opstellen. Zo kunt u voortaan ook al uw outputbestanden opslaan in verschillende formaten (zoals xls, pdf, enz.).

Daarnaast zijn er nieuwe templates beschikbaar die u kunt gebruiken voor het opstellen van een rapportagedocument (zoals een ouderdomsbalans, overzicht van journaalposten, enz.).

Om af te sluiten, Is er de nieuwe functie waarmee het voortaan mogelijk is om uw privé-uitgaven en kosten te scheiden van uw bedrijfskosten. Hierdoor kunt u dus ook uw privé-uitgaven en kosten bijhouden, om optimaal inzicht te krijgen in uw kosten en uitgaven.

Alle voordelen van Yoursminc op een rijtje:

 • Simpliciteit van het Programma van Yoursminc.
 • Mogelijkheid voor een gratis proeflicentie om kennis te maken met de online software
 • Yoursminc bezit een SSL-certificaat (veilige verbinding en versleuteld wachtwoord).
 • Altijd en overal te gebruiken met bijvoorbeeld uw smartphone (vereist is een internetverbinding).
 • Goede klantenbeoordelingen.
 • Gebruiksvriendelijkheid is zeer goed.
 • Goede hulp van helpdesk.

Alle nadelen van Yoursminc op een rijtje:

 • Voorheen kleine foutjes met inloggen in het systeem, inmiddels heeft Yoursminc hard gewerkt om dit probleem op te lossen, wat gelukt is.

Al benieuwd naar de exacte prijzen van alle boekhoudpakketten? Vergelijk hier.

Kosten boekhoudprogramma Yoursminc?

Zoals u heeft kunnen lezen is er een gratis proeflicentie beschikbaar waarmee u de online software kunt testen. Wanneer u de keus maakt om het boekhoudprogramma in bedrijf te nemen dan kunt u een licentie aanschaffen.

Met deze licentie kunt u het programma ongelimiteerd gaan gebruiken. De kosten van deze licentie zijn 9,75 euro per maand. Yoursminc heeft af en toe leuke aanbiedingen en voordelige tarieven waar u handig van kunt profiteren. Hou het in de gaten!

Conclusie boekhoudprogramma Yoursminc

We raden het boekhoudprogramma zeker aan voor de startende ondernemer en ZZP’er. Dit door de simpliciteit van het programma en dat u weinig tot geen ervaring hoeft te hebben met boekhouden.

Daarnaast biedt het boekhoudprogramma enorm veel functies (zoals facturatie, relatiebeheer, automatische incasso, kilometeradministratie, periodieke facturen, enz.). De kosten vallen ook mee: 9,75 euro per maand.

 

Door het boekhoudprogramma van Yoursminc heb ik mijn boekhouding altijd tot in de puntjes op orde! Heb het boekhoudprogramma gevonden via de vergelijker.

Hans

Voor mijn onderneming is het fijn om een goed werkend boekhoudprogramma te hebben. Mijn boekhoudprogramma van Yoursminc heb ik gekozen door de speciale aanbieding in de vergelijker!

Peter

Met mijn onderneming heb ik veel te maken met cijfertjes, hiervoor is een boekhoudpakket een geweldige oplossing. Ik gebruik immers zelf ook het boekhoudpakket van Yoursminc. Geweldig programma.

Mohammed

Andere aanbieders van boekhoudpakketten bekijken?