DigiBTW review 2021 | Wat moet je er allemaal over weten? | Lees hier alle informatie!

Het beste pakket voor u?

Onafhankelijk boekhoudpakket vergelijken

Ideale startpunt voor boekhoudpakketten

Lees reviews over alle online boekhoudpakketten

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 Meerdere voordelen

 Gebruik erg gemakkleijk

 Tijd besparen

visma klantbeoordeling
 • Helpdesk 60% 60%
 • Gebruiksvriendelijkheid 80% 80%
 • Functionaliteiten 70% 70%
 • Prijs 80% 80%

Contact DigiBTW

Panamalaan 1H
1019 AS Amsterdam
085 – 888 7886

Het is voor zelfstandige ondernemers erg belangrijk om de boekhouding goed op orde te hebben. De boekhoudsoftware van DigiBTW kan dan een goede keuze zijn om tijd en geld te besparen.

Een goede boekhouding is namelijk een perfecte basis om inzicht te krijgen in je eigen bedrijf. Daarnaast is het ook erg belangrijk voor de Belastingdienst om een correcte boekhouding te voeren. Goed om te weten is dat de software van DigiBTW speciaal gericht is op ZZP’ers die nog niet erg veel ervaring hebben met boekhouden.

Zo wordt er gebruik gemaakt van een gebruiksvriendelijke interface, waardoor alles duidelijk staat aangegeven. Er komt dus niet te veel poespas bij kijken. Verder gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over de ervaringen, voordelen en mogelijkheden van DigiBTW.

Het is voor zelfstandige ondernemers erg belangrijk om de boekhouding goed op orde te hebben. De boekhoudsoftware van DigiBTW kan dan een goede keuze zijn om tijd en geld te besparen. Een goede boekhouding is namelijk een perfecte basis om inzicht te krijgen in je eigen bedrijf.

Daarnaast is het ook erg belangrijk voor de Belastingdienst om een correcte boekhouding te voeren. Goed om te weten is dat de software van DigiBTW speciaal gericht is op ZZP’ers die nog niet erg veel ervaring hebben met boekhouden.

Zo wordt er gebruik gemaakt van een gebruiksvriendelijke interface, waardoor alles duidelijk staat aangegeven. Er komt dus niet te veel poespas bij kijken. Verder gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over de ervaringen, voordelen en mogelijkheden van DigiBTW.

De boekhoudpakketten van DigiBTW

Kies je voor het boekhoudprogramma van DigiBTW? Dan heb je de keuze uit twee verschillende pakketten. Hierdoor bepaal je zelf welke functionaliteiten je gebruikt en betaal je nooit teveel geld voor onnodige functies.

Hieronder hebben wij de twee pakketten voor jou onder elkaar gezet, zodat jij precies kunt zien welk pakket welke functies bevat.

Facturatie pakket (gratis):

 • Relatiebeheer
 • Online factureren
 • Factuur met eigen lay-out en logo
 • Factureren per e-mail
 • Creditfacturen mogelijk

Compleet pakket (€10,- per maand):

 • Alle functies van het facturatie pakket
 • Offertes maken
 • Kosten bijhouden
 • Bonnen inscannen
 • Urenregistratie bijhouden
 • Rittenregistratie
 • Afschrijvingen
 • Bankmutaties
 • Duidelijk BTW-overzicht
 • BTW-aangifte doen
 • Automatische boekingen
 • Balans
 • Kolommenbalans
 • Winst- en verliesrekening

Dit zijn alle functionaliteiten die je kunt gebruiken per pakket van DigiBTW. Ben je benieuwd naar de functies van andere boekhoudpakketten?

Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina. Hier vergelijk je namelijk alle aanbieders van boekhoudsoftware met elkaar, zodat je het juiste pakket kiest die bij jou past.

Zijn er veel overbodige functies?

Er zijn twee verschillende pakketten beschikbaar bij DigiBTW. Zo is er een gratis versie met een aantal functionaliteiten voor factureren en een betaalde versie om de boekhouding bij te houden. Kies je voor de gratis versie? Dan is het niet mogelijk om gemaakte kosten bij te houden en BTW-aangifte te doen via het programma.

Het complete pakket daarentegen beschikt over alle benodigde functies die je nodig hebt om je boekhouding op orde te houden. Hier zitten dan ook geen overbodige functies bij die je nooit gebruikt. Dit is dan ook de reden dat de kosten van het boekhoudprogramma van DigiBTW erg laag liggen waardoor deze toegankelijker wordt voor startende ondernemers.

Het gebruiksgemak van DigiBTW

Het boekhoudprogramma van DigiBTW is oorspronkelijk ontwikkeld voor ZZP’ers en kleine bedrijven met minder dan 10 werknemers.

Daarentegen kan het programma ook goed worden gebruikt door stichtingen, verenigingen en kleine BV’s. De software is namelijk erg makkelijk in gebruik en daar gaan wij jou in dit stuk meer over vertellen. Zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd kom je direct bij het overzichtelijke dashboard van dit programma terecht. Vervolgens schiet er een venster naar boven die je helpt bij het kennismaken met de software.

Hierdoor weet je direct hoe alles werkt en kun je ervoor zorgen dat je bedrijfsgegevens up to date zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf op ontdekking te gaan om te zien hoe het programma werkt. Eenmaal bij het dashboard aangekomen zie je direct de belangrijkste cijfers van je bedrijf.

Denk hierbij aan de omzet, kosten, winst en te betalen BTW. Zo heb je altijd direct inzicht in de financiën van je bedrijf. Onder deze cijfers vindt je hetzelfde, maar dan net iets uitgebreider. Hierdoor zie je precies of er ergens iets is misgegaan en waar je actie moet ondernemen.

Tijd besparen met DigiBTW

Wil jij graag flink wat tijd besparen op de boekhouding? Dan is DigiBTW zeer geschikt voor jou als ondernemer. Een van de belangrijkste functies van een boekhoudprogramma is het besparen van tijd en moeite.

Veel ondernemers zijn namelijk veel tijd en moeite kwijt aan de boekhouding. Helemaal wanneer zij hier weinig tot geen verstand van hebben. In dat geval kan de boekhoudsoftware van DigiBTW oplossing bieden.

Zo is een van de grootste valkuilen voor ondernemers de BTW-aangifte. Met het compleet pakket van deze aanbieder is dit geautomatiseerd en hoef jij er alleen nog maar voor te zorgen dat je alle inkomsten en uitgaven op de juiste manier noteert.

Het DigiBTW contact

Wil je met DigiBTW contact opnemen? Dan is dit op verschillende manieren mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om naar de support pagina te gaan voor veelgestelde vragen en handleidingen voor de software. Wil je toch liever een vraag stellen of contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

 • Voor algemene vragen is het mogelijk om het contact formulier in te vullen
 • Voor telefonisch contact bel je naar: 085 – 888 78 86

Dit zijn de mogelijk manieren om contact op te nemen. Heb je hulp nodig bij het programma? Dan is het verstandig om naar de support pagina te gaan waar je handleidingen kunt vinden.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Kies je voor het boekhoudprogramma van DigiBTW? Dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. Een van de grootste voordelen van een boekhoudprogramma is tijd besparen, maar dat spreekt voor zich.

Hieronder hebben wij de belangrijkste voordelen alvast voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien waarom dit boekhoudprogramma bij veel ondernemers goed in de smaak valt.

 • Ontvang feedback vanuit de tool, waardoor fouten worden voorkomen
 • Geschikt voor zelfstandige ondernemers die weinig kennis hebben van boekhouding
 • Gebruiksvriendelijke interface voor gebruiksgemak
 • Compleet pakket voor slechts €10,- per maand
 • Direct BTW-aangifte doen vanuit de tool

Dit zijn een aantal van de belangrijkste voordelen die het boekhoudprogramma van DigiBTW met zich mee brengt. Weten wat de voordelen zijn van andere aanbieders? Neem dan een kijkje in de vergelijker en kom te weten welk boekhoudprogramma het beste bij jou past.

DigiBTW ervaringen, wat vinden klanten?

Als we gaan kijken naar verschillende DigiBTW ervaringen van klanten zien we alleen maar positieve verhalen. Zo zijn gebruikers erg tevreden over het gebruiksgemak, de prijs en natuurlijk de tijd die zij hiermee besparen.

Wij hebben daarom alvast een DigiBTW review voor jou opgezocht die de klanttevredenheid weergeeft: “Als ZZP’er is dit ideaal. Ik kan bijna alles zelf doen. Heel gebruiksvriendelijk en nog erg voordelig ook. Boekhouden is veel makkelijker en goedkoper geworden.”

Aldus een gebruiker die een DigiBTW review heeft achtergelaten.

Boekhoudpakketten vergelijken

Benieuwd of DigiBTW het boekhoudprogramma is dat bij jou past? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Hier vul je namelijk een aantal eventuele wensen in om erachter te komen welk boekhoudprogramma aansluit op jouw persoonlijke wensen. Daarnaast zie je direct wat de voordelen zijn van iedere aanbieder, zodat je direct weet waar het programma zich mee onderscheidt van andere.

De prijs is natuurlijk ook belangrijk bij het kiezen van een boekhoudprogramma. Daarom is het slim om te vergelijken, want hiermee kun je namelijk veel geld besparen op software.

 

Andere aanbieders van boekhoudpakketten bekijken?