Unit 4 review 2021 | Hoe werkt het programma & wat zijn de precieze kosten? | Bekijk het nu & vergelijk!

Het beste pakket voor u?

Onafhankelijk boekhoudpakket vergelijken

Ideale startpunt voor boekhoudpakketten

Lees reviews over alle online boekhoudpakketten

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 Volledig online

 Goede prijs!

 Klantvriendelijk

visma klantbeoordeling
 • Helpdesk 70% 70%
 • Gebruiksvriendelijkheid 60% 60%
 • Functionaliteiten 75% 75%
 • Prijs 75% 75%

Contact Unit 4

Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
Postbus 5005
3502 JA Utrecht
Nederland

Hoofdkantoor
+ 31 88 247 17 77

Op zoek naar een boekhoudprogramma voor jouw klein- of middelgroot bedrijf? Dan kan het Unit 4 boekhoudprogramma een goede keuze zijn voor jou. Met deze boekhoudsoftware bespaar je namelijk een hoop tijd op de administratie.

Daarnaast is het programma speciaal ontwikkeld voor kleine ondernemers die nauwelijks tot geen verstand hebben van boekhouden. Door gebruik te maken van een boekhoudprogramma kun je de administratie alsnog zelf verrichten en blijf je beter betrokken bij jouw bedrijf.

Bovendien krijg je door het bijhouden van de boekhouding ook meer inzicht in het bedrijf. Daarom gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van het boekhoudprogramma van Unit 4.

Op zoek naar een boekhoudprogramma voor jouw klein- of middelgroot bedrijf? Dan kan het Unit 4 boekhoudprogramma een goede keuze zijn voor jou. Met deze boekhoudsoftware bespaar je namelijk een hoop tijd op de administratie.

Daarnaast is het programma speciaal ontwikkeld voor kleine ondernemers die nauwelijks tot geen verstand hebben van boekhouden. Door gebruik te maken van een boekhoudprogramma kun je de administratie alsnog zelf verrichten en blijf je beter betrokken bij jouw bedrijf.

Bovendien krijg je door het bijhouden van de boekhouding ook meer inzicht in het bedrijf. Daarom gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over de voordelen, mogelijkheden en kosten van het boekhoudprogramma van Unit 4.

Wie is Unit 4?

Unit 4 is een leverancier van bedrijfssoftware en zorgt er hiermee voor dat bedrijven hun zaken beter op orde hebben. Zo is er verschillende bedrijfssoftware beschikbaar die zij helemaal zelf produceren.

Daarnaast is het bedrijf actief in meer dan 24 landen wereldwijd. Het boekhoudpakket wordt verhandeld onder de naam Unit 4 Multivers en is gericht op de ondernemers van de Nederlandse markt. Het hoofdkantoor van dit bedrijf zit bovendien ook gevestigd in Nederland in de plaats Sliedrecht.

Het idee achter het boekhoudpakket is erg eenvoudig. Zo proberen zij voor iedereen een boekhoudpakket op maat te bieden, zodat er voor iedere ondernemer een pakket is die bij zijn of haar bedrijf past.

Werking van het programma

Het Unit 4 boekhoudprogramma werkt volledig online, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de boekhouding. Zo heb je onder andere inzicht in de inkomsten, uitgaven, openstaande facturen en te betalen btw.

Voorheen was Unit 4 nog niet online te gebruiken, maar dat is in een aantal jaren tijd flink verbeterd. Daarnaast is het dashboard van dit programma erg overzichtelijk, zodat je direct inzicht krijgt in de belangrijkste cijfers van jouw bedrijf. Een ander pluspunt van Unit 4 is dat ondernemers nauw kunnen samenwerken met accountants en boekhouders.

Hierdoor leggen zij de nadruk vooral op het ondernemen en de groei van bedrijven. Het is natuurlijk ook fijn voor ondernemers als zij minder tijd kwijt zijn aan de boekhouding en zich meer kunnen richten op het ondernemen.

Wat zijn de kosten en functionaliteiten van het boekhoudprogramma?

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar wanneer je kiest voor het boekhoudprogramma van Unit 4. Je hebt hierbij de keuze uit maar liefst 5 verschillende pakketten die onderling verschillen in prijs en functionaliteiten.

Startende ondernemers kunnen het eerste jaar gratis gebruik maken van het ‘Uitgebreid’ pakket, zodat zij kennis kunnen maken met de boekhoudsoftware.

Daarnaast zijn er 3 standaard- en twee iets wat uitgebreidere boekhoudpakketten. Daarom hebben wij twee tabellen gemaakt, waardoor je direct ziet wat de functies zijn per pakket.

Standaard boekhoudpakketten:

Functionaliteiten:Basis pakket:Uitgebreid pakket:Gevorderd pakket:
€15,- per maand€45,- per maand€65 per maand
Onbeperkt factureren
Handig dashboard
Online overleg mogelijk
Gratis bankkoppeling
Boekhouden
Automatiseren boekhouding
Koppelen met andere software
Vaste activa 

Uitgebreide boekhoudpakketten:

Functionaliteiten:Large pakket:XtraLarge pakket:
€88,- per maand€128,- per maand
Factureren
Volledige boekhouding
Factureren in vreemde valuta
Relatiebeheer
Voorraad/product beheer
Prognose & budgetten
Kostenplaatsen
BTW- en ICP aangiften doen
Vaste activa bijhouden
Urenregistratie
Abonnementen
Automatische incasso
Prijzen en kortingen 
Samengestelde artikelen
Intrastat opgave doen

Contact opnemen met Unit 4 bedrijfssoftware

Heb je vragen over de Unit 4 bedrijfssoftware of kom je er even niet uit? Neem dan gerust contact op. Dit kun je doen op verschillende manieren en daarom hebben wij alle mogelijke manieren hieronder voor jou op een rijtje gezet:

 • Vul het contactformulier in voor algemene vragen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met jou opgenomen
  Voor telefonisch contact vanuit Nederland bel dan naar: +31 184 44 44 44
 • Voor telefonisch contact vanuit België bel dan naar +32 50 39 13 36
 • Voor vragen over de Unit 4 bedrijfssoftware bel je naar: +31 882 47 24 72

Dit zijn alle mogelijke manieren om contact op te nemen voor vragen over Unit 4. Kom je er zelf niet uit? Dan is het ook mogelijk om naar de support pagina te gaan waar je handleidingen en veel gestelde vragen kunt vinden. 

De belangrijkste voordelen van het Unit 4 boekhoudprogramma

Kies je voor het Unit 4 boekhoudprogramma? Dan brengt dat veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van online boekhouden is de tijd die je ermee bespaard en het gemak, maar dat spreekt voor zich.

Hieronder hebben wij een aantal belangrijke voordelen van de boekhoudsoftware van Unit 4 onder elkaar gezet, zodat je precies kunt zien hoe deze software zich onderscheid van andere aanbieders:

 • Starters krijgen één jaar lang gratis toegang
 • Verenigingen ontvangen het eerste jaar 55% korting
 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke interface
 • Bespaar een hoop tijd en geld
 • Altijd recht op hulp van de helpdesk
 • Unit 4 groeit met mee jouw bedrijf
 • Keuze uit maar liefst 5 verschillende pakketten
 • Bepaal zelf welke functionaliteiten jij nodig hebt

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken als je kiest voor de boekhoudsoftware van Unit 4. Ben je nou benieuwd naar de voordelen van andere aanbieders?

Dan is het slim om gebruik te maken van de vergelijker waar je alle boekhoudpakketten van diverse aanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Boekhoudpakketten vergelijken

Wil je graag Unit4 vergelijken? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina waar je binnen enkele minuten een boekhoudpakket kunt vinden die aansluit op de wensen van jouw bedrijf.

Zo zie je direct wat de voordelen, functies en kosten zijn van een bepaald programma, zodat je deze kunt vergelijken met andere aanbieders. Door te vergelijken bespaar je niet alleen een hoop tijd, maar meestal ook een hoop geld.

Hierdoor vind je namelijk een boekhoudpakketten die volledig aansluit op de benodigdheden van jouw bedrijf, waardoor je nooit teveel betaald voor onnodige functies.

 

Andere aanbieders van boekhoudpakketten bekijken?