Hoe maak ik een simpele factuur zelf?

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Facturen opstellen, we hebben er allemaal al eens van gehoord. Vaak krijgen we al snel de vraag hoe moet dit dan? Klik op lees verder om er meer informatie over te krijgen. 

Wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij een simpele factuur maken? Er komt toch nog wel meer bij kijken als dat de meeste denken. De simpele factuur voldoet ieder geval aan de eisen van de belastingdienst. Het is sowieso slimmer om als bedrijf een eigen sjabloon te gebruiken.

Zodat het steeds herkenbaar is voor klanten en het professioneel gezien wordt. Deze kleine dingen kunnen vaak toch het verschil maken op dit niveau. U zou ook twijfelen aan de professionaliteit als een bedrijf elke keer een andere factuur zou sturen met andere indelingen, afbeelding of opbouw. Daarom is het aan te rade een vast sjabloon te gebruiken voor de factuur.

factuur opstellen
boekhoudpakket factuur opstellen

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Doe de administratie online, namelijk in de cloud

Het is meest verstandigste om te doen, is de administratie online bijhouden. Door het werken in de cloud, kan je in u organisatie vele malen makkelijker samenwerken. Hierdoor kunnen er altijd meerdere makkelijk inzicht hebben en meewerken. Dit zijn een paar handige tips die het in u organisatie een stuk makkelijker zouden moeten maken op het gebied van administratie. Vergelijk de verschillende soorten boekhoudprogramma’s  en kijk welke voor u organisatie het beste geschikt is. Gebruik de gratis proefperiodes om pakketten te testen, en te ervaren welke voor u het beste werkt.

Gebruik van Whitelabel

U heeft dus de mogelijkheid om in deze online facturen te maken, in de speciaal hiervoor ontwikkelde programma’s. Whitelabel wordt vaak hierin gebruikt, om er voor te zorgen dat het niet zichtbaar is welk programma de maker gebruikt voor de factuur. Vergelijk de pakketten om de facturen online te maken, zodat u overal en altijd de mogelijkheid heeft om dit uit te voeren.

Voordelen van digitaal facturen maken

Het verzenden van facturen moet gebeuren binnen iedere onderneming of organisatie en neem vaak veel tijd in beslag. In de loop van jaren zijn hier dus de nodige programma’s voor ontwikkeld zodat digitale facturering niet veel tijd kost.

Naast dat het veel tijd schilt en je in deze tijd andere nuttige dingen kunt doen, komen er nog vele voordelen bij. Zo bent u niet afhankelijk van de locatie waar u bent of wanneer u het wilt doen. Het kan altijd. Je kunt bij ons makkelijk en snel boekhoudpakketten vergelijken waarbij digitale facturatie een van de standaard meegeleverde functies is.

Handige & leuke Video’s

Alle aanbieders vergelijken!