Boekhouder of administratiekantoor nodig?

Alle informatie over boekhouder vinden op een centrale plek

Gratis offertes aanvragen voor boekhouders in de regio

Volledig onafhankelijk en binnen 48 uur in je mailbox

Alles over kosten en diensten inzichtelijk in 3 minuten

Gratis boekhouder offertes

Bent u op zoek naar de beste boekhouder in uw regio? Zoek niet langer verder en vraag vrijblijvend en gratis 4 offertes op. Zo makkelijk was het vinden van een deskundige en goedkope boekhouder nog nooit!

administratiekantoor gezocht

Alle diensten van boekhouders op 1 centrale plaats

administratiekantoor offerte

De beste prijs voor je administratiekantoor betalen

boekhouder nodig

Geregeld met een paar simpele klikken op de muisknop

boekhouder inhuren

Onafhankelijk en gratis boekhouder offertes vergelijken

Vakkundige en goedkope boekhouder uit Nederland gezocht? Vraag GRATIS meerdere offertes aan

Vakkundige en goedkope boekhouder gezocht? Vraag GRATIS meerdere offertes aan

Boekhouder zoeken? Vraag gratis offertes aan

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar een boekhouder in de regio? Gek is dat niet want niet iedereen is een fan van administratief werk. Maar hoe kun je nu op de beste manier een boekhouder vinden, welke werkzaamheden voert hij/zij uit en wat zijn de totale kosten?

De boekhouding doen wordt door veel bedrijven en ondernemers nog steeds als een vervelende taak gezien. Om zo weinig mogelijk tijd kwijt te zijn aan alle taken die bij boekhouden komen kijken maken veel ondernemers en bedrijven gebruik van een administratiekantoor. Wij hebben de perfecte oplossing gevonden om de keuze voor een boekhouder makkelijk te maken

 • Je kunt op onze website volledig onafhankelijk meerdere offertes aanvragen van boekhouders bij jouw in de regio. Daardoor kun je gemakkelijk de juiste keuze maken uit alle beschikbare boekhouders in de buurt.

Hoe werkt boekhouder offerte vergelijken precies?

Het werkt heel gemakkelijk, we hebben een groot netwerk samengesteld van alle boekhouders in Nederland. Daardoor wordt het voor ons erg gemakkelijk om een onafhankelijke vergelijking aan te bieden door gratis offertes van boekhouders uit de regio aan te bieden.

 • Nog een groot voordeel is dat dit volledig kosteloos is, je krijgt dus helemaal gratis een aantal offertes in je mailbox of een boekhouder neemt contact met je op. Daardoor heb je inzicht in de kosten en kun je direct zien welke werkzaamheden boekhouders voor je uit handen kunnen nemen.

 

[toc]

Boekhouder of administratiekantoor: meest gestelde vragen

Wat is een boekhouder?

Een boekhouder zorgt er voor dat je administratie bijgehouden wordt, zorgt er voor dat je aan de wetgeving voldoet en heeft kennis in huis om je te ondersteunen bij een breed palet aan vragen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fiscale vraagstukken, vragen over bedrijfsgroei of ondersteuning bij de overname van bedrijven.

Werkzaamheden die je uit handen kunt geven

Om je een goed beeld te geven van alle werkzaamheden die een boekhouder of administratiekantoor uitvoert hebben we een opsomming gemaakt van alle werkzaamheden. Een boekhouder ondersteunt je bij:

 • Registreren van boekhoudkundige verrichtingen
 • Jaarrekening en resultatenrekening opstellen
 • Verwerking door boekhoudprogramma
 • Facturen opmaken
 • Bankverrichtingen uitvoeren
 • BTW-aangifte doen

Hoe kan ik de beste opties voor mijn situatie vinden?

Een goede boekhouder vinden is niet moeilijk meer, daarnaast hebben veel mensen het idee dat boekhouders enorm duur zijn. In de praktijk is dat vaak helemaal niet zo, daarnaast verdient een boekhouder zichzelf doorgaans makkelijk terug. Het vinden van de beste boekhouder uit de regio is een makkie geworden, ook wij kunnen je hier bij helpen. Je kunt namelijk gemakkelijk 5 offertes aanvragen voor administratiekantoren in jou regio. Zo krijg je een onafhankelijk beeld van de markt en heb je inzicht in de verschillende boekhouders die actief zijn in de regio.

Gemakkelijk offertes vergelijken

Er zijn dus ontzettend veel verschillende specialisten die hun diensten aanbieden. De prijzen liggen vaak niet ver uit elkaar, en het is voor veel mensen lastig om een keuze te maken. De professionaliteit van de aanbieders is nagenoeg op hetzelfde niveau, en jezelf onderscheiden als boekhouder wordt vaak gedaan door een extra diensten aan te bieden.

Door alle diverse offertes van boekhouders te vergelijken weet je alle tarieven in de regio en kun je zelf een keuze maken uit het aanbod. Dit realiseren is helemaal niet moeilijk. Je hoeft maar een aantal simpele vragen in te vullen, daarna krijg je een aantal offertes in je mailbox zodat je thuis op je gemak naar alle mogelijkheden kunt kijken.

Belangrijke competenties

 • Werken met boekhoudpakketten
 • Objectief zijn
 • Zelfstandig werken
 • Nauwkeurigheid
 • Analytisch inzicht
 • Betrouwbaarheid

Wat is een administratiekantoor?

Een administratiekantoor is een kantoor dat er voor zorgt dat de administratie van haar klanten worden onderhouden en bijgewerkt. Denk aan werkzaamheden zoals het samenstelling van een jaarrekening, afletteren en het analyseren van bedrijfsresultaten. De mensen die bij een administratiekantoor worden boekhouders genoemd.

Voor wie is een administratiekantoor

Als je als ondernemer weinig zin hebt om je in de administratie te verdiepen is het mogelijk om een administratiekantoor in te schakelen. Je kunt een boekhouder huren van een administratiekantoor, maar ook andere zaken zoals verloning kunnen worden uitbesteed aan de administratieve medewerkers van een administratiekantoor.

 • Soms is het moeilijk om te bepalen welk administratiekantoor je precies nodig hebt. Het beste administratiekantoor is namelijk niet hetzelfde voor iedere onderneming. Zo zijn er een aantal factoren zoals de grootte van je bedrijf, de omzet en het aantal medewerkers die bepalen welk administratiekantoor het beste bij je past.

Administratiekantoor tarieven

De administratiekantoor tarieven kunnen dus behoorlijk verschillen, maak het je daarom gemakkelijk en vergelijk alle tarieven administratiekantoor door 5 onafhankelijk offertes aan te vragen. Zo kun je op je gemak een goedkoop administratiekantoor vinden en alle aanbieders in je regio langs elkaar houden. Of je nu op zoek bent naar een ZZP administratiekantoor of een groter bedrijf alles is mogelijk. Begin direct en bekijk alle kosten administratiekantoor in 10 minuten om alle mogelijkheden goed in kaart te brengen. Het kost je niets en je hebt binnen afzienbare tijd duidelijkheid in de keuzes die je kunt maken.

Waarom kiezen voor een boekhouder?

Sommige mensen hebben het gevoel dat de kosten flink oplopen bij het kiezen van een boekhouder en kiezen er daarom voor om veel werk zelf te doen. Dat lijkt een slimme optie op de korte termijn, maar op lange termijn zie je vaak dat een boekhouder inschakelen een betere optie is. Door zijn expertise en kennis kun je jezelf een hoop ellende besparen en wordt het bovendien makkelijker om je tijd op de juiste manier in te zetten

De kans op missers wordt een stuk kleiner

De kans op missers wordt een stuk kleiner, je hoeft minder tijd aan de administratie te besteden en een groot voordeel is de speciale expertise van een specialisten. Denk bijvoorbeeld aan fiscale voordelen en het voorkomen van fouten bij btw-aangiftes of jaaropgaven. Je zult niet de eerste zijn die aan het einde van een boekjaar moet concluderen dat er veel is misgegaan met aangiften met boetes als gevolg.

Niet op de hoogte van wetgeving

Het kan namelijk voor komen dat je niet op de hoogte bent van nieuwe wetgeving van de Belastingdienst waardoor je makkelijk fouten kunt maken. Daardoor kunnen de kosten nog hoger oplopen. In Nederland erkennen veel ondernemers dat een boekhouder een onmisbare schakel is naast het gebruiken van een boekhoudpakket.

Bijna 3 kwart van de ondernemers kiest voor de diensten van administratiekantoren, gek is dat niet want de kosten zijn tegenwoordig behoorlijk beheersbaar en de kans om de investering terug te verdienen is levensgroot. Zorg daarom dat je alle opties eens goed langs elkaar legt, weeg de voor- en nadelen goed af en maak een keuze uit alle mogelijkheden.

Voor wie is boekhouder zoeken geschikt?

Een boekhouder zoeken is geschikt voor iedereen die op zoek is naar hulp bij de administratie. Zo kan het zijn dat je een zelfstandig ondernemer bent, een eigenaar bent van een kleine- of grote onderneming of een MKB bedrijf bent.

Voor iedereen die hulp bij de administratie wil

Bij ons kun je boekhouder offertes aanvragen voor alle partijen. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een ZZP boekhouder of naar boekhouders met grotere expertise.

Regio maakt niet uit

Het maakt ook niet uit in welke regio je een boekhouder zoekt. Je kunt bij ons offertes aanvragen door heel Nederland. Onze partner heeft een enorm netwerk aan boekhouders beschikbaar die graag met je in contact willen komen om je te helpen met je boekhouding.

Boekhouder gezocht voor ZZP

We zien dat er op het internet veel wordt gezocht naar de term boekhouder gezocht voor ZZP. Logisch natuurlijk, er komt als zelfstandig ondernemer behoorlijk veel op je af. Zo ben je niet alleen directeur, maar ook alle randzaken van ondernemen liggen op je bureau. Je ziet daarom vaak dat de boekhouding er een beetje bij wordt gedaan. Het is dus niet uniek dat veel ondernemers de boekhouding vervelend vinden. Een boekhouder voor ZZP kan je voor een scherp tarief op weg helpen, door te kiezen voor een boekhouder zzp kun je je richten op wat echt belangrijk is.

Waarom een ZZP boekhouder kiezen?

Maar waarom wordt er dan zzp boekhouder gezocht door zelfstandig ondernemers? Een ZZP boekhouder helpt je met alle problemen en obstakels van de financiële administratie, daardoor bespaar je een hoop tijd en kun je genieten van bepaalde belastingvoordelen. Een goede boekhouder weet namelijk exact welke fiscale voordelen je allemaal hebt als zelfstandig ondernemer.

Veel zelfstandig ondernemers maken zich zorgen over de boekhouder ZZP kosten. Tegenwoordig valt dat reuze mee, je hebt al een ZZP boekhouder vanaf 30 euro per uur. De kosten boekhouder zzp verdien je overigens gemakkelijk terug omdat je financiële huishouding uitstekend op orde is.

Goedkope boekhouder ZZP vinden

Een goedkope boekhouder voor ZZP vinden is niet moeilijk.Tegenwoordig kun je bij ons heel gemakkelijk 5 gratis offertes van boekhouders voor zzpérs aanvragen. Een goedkope boekhouder voor zelfstandig ondernemers vinden doe je door de volgende acties te ondernemen. Eerst meer weten over de ZZP boekhouder? Druk snel op de link voor meer informatie!

Offertes goedkope boekhouder ZZP aanvragen

Het is heel simpel, vul een aantal vragen in, geef de regio aan waar je een boekhouder zoekt en klik op verzenden. Binnen 48 uur ontvang je 5 volledig onafhankelijk samengestelde offertes uit de regio. Zo kun je op je gemak kijken welke ZZP boekhouder het beste bij je wensen en budget past, en het mooie is dat het volledig gratis is.

Hoe werkt boekhouder vergelijken precies?

Boekhouder vergelijken is tegenwoordig helemaal niet moeilijk meer. Wij werken samen met een partner die een enorm netwerk in Nederland heeft samengebracht. Daardoor kun je gemakkelijk onafhankelijk 5 verschillende offertes van boekhouders in de regio met elkaar vergelijken. Een groot voordeel is dat je hier maar 3 minuten mee kwijt bent, daarnaast is het volledig kosteloos. Je vult wat gegevens in, geeft aan welke voorkeuren je hebt en geeft aan in welke locatie je een boekhouder zoekt.

Administratiekantoor offertes

Daarna krijg je een aantal offertes in je mail toegestuurd, daardoor krijg je inzicht in de tarieven die in je regio gelden, kun je zien welke werkzaamheden er uitgevoerd kunnen worden en kun je kijken naar de kwaliteit van de desbetreffende administratiekantoren. Ook kun je zien of een boekhouder expertise heeft op bepaalde onderwerpen, als je een bepaalde reden hebt waarom je een boekhouder wil inhuren kan het fijn zijn als hij specifieke kennis heeft opgebouwd.

Freelance inhuren?

Een freelance boekhouder inhuren is helemaal niet moeilijk meer, of je nu een fulltimer zoekt of een parttime boekhouder gezocht hebt. Je kunt bij ons gemakkelijk offertes aanvragen om een perfecte match te vinden in je regio.

Soms wordt er een boekhouder gezocht op zelfstandige basis, maar het kan ook zijn dat je liever een administratiekantoor inhuurt. Daar kun je een boekhouder huren met speciale expertise. Wil jij weten wat het beste bij je past? Lees dan onze handige gids of begin direct met 5 administratiekantoor offertes opvragen om een goede vergelijking te maken.

Boekhouder offerte vergelijken: hoe werkt het?

Z

Stap 1: Gegevens invullen

 Zodra je op de groene knop hebt geklikt vul je de bedrijf- en profielgegevens veilig en makkelijk in het formulier in. Daardoor weten we precies wat je zoekt en kunnen we de meest relevante offertes aanbieden.

Stap 2: Offertes aanvragen

Zodra de aanvraag is ingediend gaan wij aan de slag en ontvang je gratis en vrijblijvend een aantal offertes van boekhouders op basis van het ingevulde bedrijfsprofiel en de aangegeven regio.

Stap 3: offertes vergelijken

Na het ontvangen van de offertes kun je gemakkelijk een vergelijking maken op basis van prijs en dienstverlening en kun je de boekhouder kiezen die het beste bij de wensen en behoeften van de organisatie past.

Ervaren en goedkoop administratiekantoor nodig? Vraag GRATIS meerdere offertes aan