Boekhoudprogramma vergelijken in 2019

Boekhoudprogramma reviews lezen in 2019

Visma

Makkelijk uw bedrijfsprocessen optimaliseren met de geweldige bedrijfssoftware van Visma. Aanbieder van mooie cloudoplossingen. Een van de grootste marktleiders in Europa op het gebied van boekhouden. Geweldig boekhoudprogramma voor MKB & groot zakelijk. 30.000 ondernemers gingen u al voor!

Rompslomp

Het boekhoudprogramma van Rompslomp is erg gebruiksvriendelijk programma voor de zzp’ers. Het maakt niet uit welk beroep je doet als zpp’er, al is het bouwvakker of internetmarketeer. Rompslomp biedt de oplossing voor jou boekhouding! Wij raden Rompslomp aan voor iedere ondernemer!

e-Boekhouden

e-Boekhouden is begonnen in 2000 met hun eerste online boekhoudprogramma. Jarenlange ervaring dus al! Na deze ontwikkeling was e-Boekhouden.nl een van de grotere boekhoudpakket aanbieders op de markt. e-Boekhouden levert een simpel, maar tegelijkertijd ook kwalitatieve boekhoudsoftware.

YourSminc

In 2013 is het bedrijf Yoursminc opgericht door mensen met jarenlange ervaring in de IT wereld. Zij hadden al flinke ervaring met het ontwikkelen van software voor boekhoud doeleinden. Bij Yoursminc staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ze streven er dan ook naar om een boekhoudprogramma te creëren die voor iedere ondernemer makkelijk werkt! Duizenden mensen waren je al voor!

Informer

Informer biedt je de mogelijkheid om zelf je boekhouding te doen. Zo bieden ze vele functies in het boekhoudprogramma zoals Scan & Herken en Online facturatie. Daarnaast bieden ze een geweldige klantenservice die je maar al te graag willen helpen met boekhoudvragen. Wij raden Informer zeker aan voor de ondernemer!

Twinfield

Twinfield al jarenlang een begrip in de boekhoudwereld en onderdeel van de Wolters Kluwer groep. Ze staan erom bekend om altijd de kansen te grijpen om zo te kunnen innoveren. Daarnaast staat ook gebruiksvriendelijkheid hoog bij het online boekhoudprogramma van Twinfield

Digitaal Kantoor

Het bedrijf Digitaal Kantoor wordt gerund door een geweldig team, enthousiast en altijd behulpzaam. Ook wil Digitaal Kantoor helpen op het gebied van boekhouding voor uw bedrijf en wat er misschien wel niet allemaal verbeterd kan worden door de hulp van Kantoor Digitaal. Talloze functies en allemaal aanpasbaar op uw wensen. Al met al een geweldig boekhoudpakket!

Exact

Het Exact online boekhoudprogramma biedt u eigenlijk alles wat u nodig heeft voor uw onderneming. Zo hebben ze bijvoorbeeld voor elke branche wel speciale functionaliteiten. CRM administratie is met Exact online geen enkel probleem en zo voor elkaar. Een online boekhoudprogramma wat we zeker aanraden!

Onafhankelijk boekhoudprogramma’s vergelijken

Ideale startpunt voor boekhoudprogramma’s

Lees reviews over alle online aanbieders

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Moeite met een online boekhoudprogramma vinden?

Een boekhoudprogramma vinden kan nog wel eens lastig zijn. Daarom hebben wij het makkelijk gemaakt voor je. Alle aanbieders overzichtelijk op een pagina samengebracht met bijbehorende reviews. Daarbij hebben we ook de prijzen en voorwaarden inzichtelijk gemaakt.

Gebruik de vergelijker en voer uw voorkeuren in om het juiste boekhoudprogramma te vinden voor uw organisatie of situatie. Heb je nog behoefte aan extra diepgaande informatie? Kijk dan vooral verder op deze pagina om reviews van alle verschillende boekhoudprogramma’s te lezen.

Zoveel verschillende boekhoudprogramma’s waar let ik op?

Ttsja, dat is voor iedereen verschillend. Daarom hebben we zoveel mogelijk informatie samengebracht in de reviews. Kijk naar wat voor jou belangrijk is bij een boekhoudpakket. In de reviews die je op deze pagina kunt vinden staat alle informatie die je nodig hebt om een goed beeld te krijgen van de aanbieder, de huidige gebruikers en functionaliteiten.

Boekhoudprogramma

Prijs

Beoordeling

Reviews

boekhoudprogramma
 • 1,5 jaar lang Gratis
 • Vanaf €7,95 per maand

5/5

 • Vanaf €15,-  per maand

4/5

 • 1,5 jaar lang Gratis
 • Vanaf €15,-  per maand

5/5

 • 3 maanden Gratis
 • Vanaf €9,75 per maand

4/5

 • 30 dagen Gratis
 • Vanaf €10,- per maand

5/5

 • Vanaf €10,- per maand

4/5

 • Vanaf €29,- per maand

4/5

 • Vanaf €37,50 per maand

5/5

Waarom online boekhouden?

Een online boekhoudprogramma kopen? Waarom eigenlijk? Zitten er veel voordelen aan voor mij als ondernemer of kan ik beter in een Excel sheet blijven werken?

We kunnen ons voorstellen dat het veranderen van systeem voor veel ondernemers een pittige klus lijkt, vooral als je gewend bent aan stabiele software zoals Excel is het soms moeilijk om de overstap te maken.

Denk nog eens goed na

Toch raden we je aan om eens goed na te denken over de nieuwe mogelijkheden die online boekhoudprogramma’s bieden. Zo kun je werkelijk voor elke prijs een professionele administratie voeren zonder urenlang bezig te zijn met ditjes en datjes.

De huidige boekhoudpakketten hebben mogelijkheden en functies zo uitgebreid als jij zelf wilt in zowel goedkope als complexe boekhoudpakketten.

De voordelen van online boekhouden

Een online administratie opzetten heeft als eerste het voordeel dat er enorme tijdsbesparingen te behalen zijn.

Je hoeft gegevens nog maar één keer in te vullen, deze gegevens worden automatisch doorgerekend in bijvoorbeeld het jaaroverzicht of de winst- en verliesrekening. Daarbij maak je met eenvoud offertes, facturen en betalingsherinneringen.

Krijg direct overzicht in je administratie

Nog een groot voordeel van online boekhoudprogramma’s is het enorme overzicht dat je krijgt over je administratie. Deze is altijd up-to-date en geeft direct inzicht in al je financiele zaken.

Voel jij je wel eens onzeker over je de boekhouding of heb je wel eens het gevoel dat je niet meer weet of je goed afgewogen beslissingen maakt? Dan is een boekhoudpakket een perfecte oplossing voor jou.

Al je gegevens veilig vergrendeld

Een groot voordeel van online boekhoudpakketten is de veilige werkomgeving. Je raakt nooit meer gegevens kwijt, maakt automatisch back-ups, en je bent daarbij minder kwetsbaar voor hackers omdat je gegevens veilig achter slot en grendel staan bij de provider. Je bent dus nooit meer afhankelijk van je eigen server of computer.

Je boekhouding altijd & overal beschikbaar

Je boekhouding onderweg checken? Of een offerte opmaken bij een klant? Geen enkel probleem voor veel online boekhoudprogramma’s. Je bent altijd en overal op de hoogte van je financiele administratie, een internetverbinding is alles wat je nodig hebt.

Ook op mobiele apparaten zijn bij de meeste boekhoudpakketten fijne mobiele apps beschikbaar die het werken al helemaal vereenvoudigen. Zo ben jij 24/7 up-to-date.

Schaal de boekhouding makkelijk mee

Een bedrijf kan behoorlijk hard groeien. Dat is vaak een goed teken maar er komen ook allerlei dingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een hoger klantenbestand en omzet, maar je zult al snel merken dat het boekhouden een ware nachtmerrie wordt zonder ondersteuning. Wat kun je dan doen?

Uitgebreider boekhoudprogramma nodig?

Je kunt de bovengenoemde problemen eenvoudig oplossen met een online boekhoudprogramma. Pas eenvoudig je pakket aan en je bent klaar om te gaan.

Het voordeel van online boekhoudprogramma’s is dat je een pakket eenvoudig kunt opschalen zodat je over complexere en betere functies en mogelijkheden beschikt. Zo kun jij je blijven focussen op het laten groeien van je bedrijf zonder allerlei vervelende rompslomp.

Boekhoudprogramma Reviews Lezen?

Zelf boekhouden of toch online?

Een groot voordeel van een boekhouder is dat die je gehele boekhouding overneemt. Nergens meer naar omkijken, maar je mist toch weer een stukje controle. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om zelf de boekhouding ook inzichtelijk te maken. 

Als ondernemer heb je zo meer zicht op je administratie en inspelen en voorspellen wat er kan gaan gebeuren in de toekomst is ineens een stuk makkelijker.

Alles gemakkelijk automatiseren

De boekhoudprogramma’s van deze tijd kunnen gemakkelijk gekoppeld worden aan een legio van software. Veel boekhoudpakketten beschikken over een handige API of applicatie store waarmee je eenvoudig koppelt aan bijvoorbeeld je webshop.

Koppel met slimme boekhoudprogramma’s

Een bedrijf kan behoorlijk veel verschillende systemen hebben. Maar ook het aantal partners waarmee samengewerkt moet worden is vaak groot. Denk aan de bank, KVK, of webshop.

Om zo effectief mogelijk te werken is het van groot belang dat al deze systemen met elkaar communiceren. Koppelingen zijn met een paar drukken gemaakt in veel boekhoudprogramma’s. Een aangifte doen kan zelfs met een eenvoudige druk op de knop.

De functies nog eens samengevat

Een boekhoudpakket heeft diverse functies. Om het nog even overzichtelijk te maken kun je hieronder verder lezen over onder andere de bankkoppeling, debiteurenbeheer, mobiele apps, scan & herken, urenregistratie en de elektronische BTW aangifte.

Bankkoppeling boekhoudprogramma

Een bankkoppeling is in deze tijd echt een must. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om met vrijwel ieder programma een koppeling te maken met de bank.

Je kunt daarbij vaak kiezen voor een automatische koppeling, waarbij je banktransacties worden gekoppeld aan de debiteuren. Bankmutaties gaan voortaan 100% goed, kortom een bankkoppeling neemt een hoop werk uit handen voor iedere ondernemer.

Voor iedereen geschikt MKB of ZZP

De boekhoudsoftware van deze tijd is voor iedere ondernemer geschikt. Je wil het liefst zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan je administratie en zo weinig mogelijk fouten maken.

Een online boekhoudpakket is dan ideaal omdat je eenvoudig zicht hebt op je kosten en baten. En zoals je waarschijnlijk weet is dat van levensbelang als je je onderneming tot grote hoogtes wil laten stijgen.

Eenvoudig debiteurenbeheer

Als ondernemer wil je goed bijhouden welke debiteuren er nog precies openstaan, daarbij helpt goed debiteurenbeheer bij het terugdringen van late betalingen. Het kan namelijk zo zijn dat je uit het oog verliest welke klanten je nog moeten betalen.

De boekhoudsoftware zorgt er voor dat je klanten geautomatiseerd een betalingsherinnering krijgen toegestuurd. Je bespaart door goed debiteurenbeheer ook nog eens een berg aan tijd.

Selecteer het juiste boekhoudsysteem

Een veelgemaakte fout is het gebruiken van een verkeerd boekhoudpakket.? Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van de filter in onze vergelijker. Je kunt de bedrijfsgrootte en bedrijfsvorm kiezen.

De vergelijker zorgt kiest dan een aantal interessante pakketten die bij jouw situatie passen. Veel boekhoudsoftware aanbieders geven je ook een ruime gratis proefperiode.

Scan & Herken module

De scan & herken mogelijkheid van veel boekhoud software is een van de beste functies. Je hoeft niks meer handmatig in te voeren doordat je foto van een factuur direct ingeschoten wordt in jouw boekhoudpakket. Nog een mooi voordeel is dat alle data direct veilig wordt opgeslagen in de cloud zodat je als ondernemer altijd en overal bij je facturen kunt.

Alles gemakkelijk automatiseren

De boekhoudprogramma’s van deze tijd kunnen gemakkelijk gekoppeld worden aan een legio van software. Veel boekhoudpakketten beschikken over een handige API of applicatie store waarmee je eenvoudig koppelt aan bijvoorbeeld je webshop.

Boekhouden met je smartphone

Veel ondernemers zijn heel de dag op weg, en een smartphone heeft iedereen tegenwoordig. Het is dus niet meer dan logisch dat er mobiele apps zijn voor boekhoudprogramma’s.

Je boekhouding even tussendoor doen was nog nooit zo eenvoudig. Je kunt overal je gegevens bijwerken en betalingen checken. Zo ben je als ondernemer maximaal flexibel.

Bent u al zover?

We hebben je nu al heel wat uitgelegd over boekhoudpakketten. Of je nu een boekhouding eenmanszaak, boekhouding zzp of boekhouding voert als MKB’er maakt niet uit. Gebruik de filter bovenin de vergelijker en kies het pakket dat bij je past.