3 Online boekhoudprogramma’s

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Alle informatie over drie online boekhoudpakketten die momenteel veel gebruikt worden door vele ondernemers. We hebben voor jou een mooi artikel gemaakt met goede informatie om voor jou de zoektocht naar een boekhoudpakket te vergemakkelijken.

Zoals je als ondernemer weet is ondernemen een druk vak, het vervelendste wat er dan nog is kan bijkomen is de boekhouding en facturatie.

Tegenwoordig zijn er veel online boekhoudpakketten die dit probleem kunnen verhelpen. Zo kun je nu ook tegenwoordig met jouw smartphone bonnen inscannen, facturen opstellen en direct online een overzicht krijgen van alle gemaakte facturen.

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Boekhoudprogramma MoneyBird

Het boekhoudprogramma MoneyBird geeft je de mogelijkheid om overal online een overzicht te kunnen krijgen met je eigen smartphone. Je krijgt de mogelijkheid om makkelijk en snel je facturatie en boekhouding in te boeken voor maar een klein maandelijks geldbedrag.

Daarnaast heeft MoneyBird een nieuwe app ontwikkeld voor de gebruiker van hun programma, dit maakt het nog toegankelijker omdat het natuurlijk altijd beschikbaar is. (als je verbonden bent met het internet). MoneyBird geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen drie soorten pakketten namelijk: een gratis pakket en twee andere pakketten die op kunnen lopen tot 25 euro per maand, deze prijs hangt af van jouw persoonlijke wensen en functies die je wilt gebruiken in het boekhoudprogramma.

Boekhoudprogramma Q-invoice

Q-invoice is een programma ingericht om efficient en makkelijk jouw boekhouding bij te houden, het fijne aan dit programma is dat de maandelijkse kosten meevallen. Met een simpele app kun je betalingen bekijken, facturen opmaken, offertes opmaken en creditnota’s opstellen. Eigenlijk bevat dit boekhoudprogramma alles wat je nodig hebt om goed je boekhouding te kunnen voeren. Besparen op flinke kosten door 

Ook Q-invoice biedt drie soorten pakketten aan de consument zoals vele andere programma’s ook een gratis versie, maar uiteraard beschik je dan niet over alle functies. Wanneer je meer functionaliteiten wilt hebben moet je kiezen voor een betaald lidmaatschap van 9,50 euro per maand. Wil je onbeperkte toegang en alle functionaliteiten dan moet je het abonnement van 19,50 per maand nemen.

Tevens heeft Q-invoice een handige app om zaken nog sneller te laten lopen. Moeite met kiezen van een boekhoudpakket? Klik dan op de link om er meer over te lezen!

Boekhoudprogramma factuursturen.nl

Het boekhoudprogramma factuursturen.nl is een specialist in het maken van facturen. Zo zijn facturen opstellen een stuk makkelijker via het programma in plaats van de office programma’s zoals Excel of Word. Zo biedt het programma de optie om automatisch backups te ontvangen van alle gegevens, erg handig als je laptop het weer is een keer begeeft.

Zoals vele boekhoudprogramma’s krijg je bij factuursturen.nl ook een app meegeleverd waarmee je altijd je boekhouding kunt checken of bijwerken. Dit is meer een boekhoudprogramma gespecialiseerd in facturen opstellen.

Je kunt kiezen uit twee soorten abonnementen: een gratis abonnement, voor de kleine ondernemer je kunt hiermee maar drie facturen per maand opstellen. Wil je meer facturen kunnen opstellen moet je kiezen voor het betaalde abonnement waar je betaald per gemaakte factuur. Dit geeft je de mogelijkheid om onbeperkt facturen op te stellen. Ook kan je gebruik maken van digitale facturen.

Handige & leuke Video

Alle aanbieders vergelijken!