Boekhoudprogramma MAC nodig in 2021? Vergelijk direct!

May 3, 2019 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Op zoek naar een boekhoudprogramma voor je Mac? Soms kan het lastig zijn om applicaties te vinden voor je Mac maar gelukkig is dit voor een boekhoudprogramma niet meer zo. Op dit moment kun je bijna elk online boekhoudprogramma gebruiken op je Mac. Op zichzelf hoef je dus niet specifieke op zoek te gaan naar software die op je Mac draait, alleen als je gebruik maakt van een boekhoudprogramma offline pakket kan het nog wel eens lastig zijn om een geschikte versie te vinden voor je Mac PC.

Boekhoudsoftware mac

Omdat alle boekhoudpakketten tegenwoordig werken via je browser hoef je geen rekening te houden met compabiliteit, het enige dat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding, als je eenmaal ingelogd bent op je gekozen boekhoudprogramma kun je direct aan de slag met je boekhouding.

De tweede vraag die je jezelf moet stellen is de volgende, ben ik op zoek naar een gratis boekhoudprogramma Mac of wil ik een maandelijks bedrag betalen voor mijn boekhoudprogramma? Voor de meeste aanbieders betaal je een maandelijks bedrag voor het gebruiken van de software maar er zijn ook genoeg opties om een gratis optie te gebruiken. Je hebt ook speciale boekhoudprogramma schoonheidssalon, boekhoudprogramma garagebedrijf en boekhoudprogramma eenmanszaak.

Gratis boekhoudprogramma Mac

Een gratis boekhoudprogramma Mac vinden is overigens niet moeilijk, je hebt bij enorm veel aanbieders de mogelijkheid om voor langere tijd het pakket uit te proberen in een proefperiode waardoor je eerst kennis kunt maken met de software voordat je een maandelijks bedrag gaat betalen. Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar een goedkoop boekhoudprogramma.

Over het algemeen kunnen we het volgende zien in de markt van boekhoudprogramma’s, kies je voor een boekhoudprogramma gratis pakket dan is de kans groot dat je kiest voor een proefperiode. Over het algemeen is het zo geregeld dat je 30 dagen of langer alle functionaliteiten kunt gebruiken, je hebt dus geen beperkingen omdat je kiest voor een gratis boekhoudprogramma Mac. Dat is handig als ondernemer want zo kun je een afgewogen keuze maken tussen een pakket, als je niet tevreden bent kun je altijd nog een ander pakket gaan proberen.

De opkomst van een boekhoudprogramma voor de Mac is niet zo gek, tegenwoordig gebruiken er enorm veel mensen apparaten van Apple en dat is voor ondernemers niet anders. Een tijdje terug moest je nog een duur offline pakket aanschaffen dat compitabel was met iOS maar dat is nu dus gelukkig opgelost. Het wordt dan ook steeds meer simpel boekhouden.

Voordelen boekhoudprogramma Mac

De voordelen van een online boekhoudpakket voor Mac zijn groot, zo heb je geen zware systeemeisen meer nodig om een offline pakket te runnen en kun je altijd en overal beschikken over je administratie omdat deze in de cloud gehost is. Ook is het makkelijk geworden om overal en altijd facturen te kunnen mailen en kun je het boekhoudprogramma Mac makkelijk gebruiken op meerdere systemen. Steeds meer mensen kiezen voor boekhouden online.

Ook veel penningsmeesters kiezen steeds meer voor boekhoudprogramma penningmeester die werken middels de Mac.

Handige & leuke Video’s
 

Alle aanbieders vergelijken!