Ik heb een webshop, waar moet ik op letten bij een boekhoudpakket?

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Klik snel door om meer te lezen over dit onderwerp. Lees goed en vergelijk alle aanbieders van boekhoudpakketten om het beste aanbod te krijgen! Het is voortaan een eitje om een boekhoudprogramma te combineren met een webshop. Lees snel verder om meer te lezen over deze combinatie en de voordelen hiervan!

Internet is de toekomst

De online markt is enorm gegroeid, er schieten daarom ook webshops uit de grond als paddenstoelen. Denk bijvoorbeeld aan webshops die kleding, schoenen, apparatuur of andere elektronische apparaten verkopen. Je zoekt in Google naar je product, gaat naar de webshop, rekent af en de volgende dag zijn jouw spullen al thuis afgeleverd. Het aantal ondernemers dat gebruik maakt van een boekhoudpakket dat gekoppeld is aan de webshop neemt toe en ook de mogelijkheden worden steeds groter.

Je kunt je webshop koppelen als je beschikt over

Veel boekhoudprogramma’s geven jouw als ondernemer de mogelijkheid om direct te koppelen met de webshop. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van Magento, Lightspeed, Myshop of Woocommerce dan kunt u vrijwel altijd direct koppelen. Let wel goed op tijdens het vergelijken want er zijn boekhoudpakketten die niet beschikken over deze mogelijkheid.

Zorg er voor dat je alles automatiseert

Je kunt door de koppeling met je webshop direct normale en digitale facturen verwerken in de boekhouding. Ook is het mogelijk om direct te koppelen met uw bank en betaalmiddelen zodat alle gegevens direct worden verwerkt. Het enige wat er dan nog hoeft te gebeuren is de eindcontrole, als je kijkt naar de tijd die alle automatisering heeft opgeleverd moet dit geen enkel probleem zijn.

informer belasting aangifte
Handige & leuke Video’s

Alle aanbieders vergelijken!