Ik heb een webshop, waar moet ik op letten bij een boekhoudpakket?

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Klik snel door om meer te lezen over dit onderwerp. Lees goed en vergelijk alle aanbieders van boekhoudpakketten om het beste aanbod te krijgen! Het is voortaan een eitje om een boekhoudprogramma te combineren met een webshop. Lees snel verder om meer te lezen over deze combinatie en de voordelen hiervan!

informer belasting aangifte

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Internet is de toekomst

De online markt is enorm gegroeid, er schieten daarom ook webshops uit de grond als paddenstoelen. Denk bijvoorbeeld aan webshops die kleding, schoenen, apparatuur of andere elektronische apparaten verkopen. Je zoekt in Google naar je product, gaat naar de webshop, rekent af en de volgende dag zijn jouw spullen al thuis afgeleverd. Het aantal ondernemers dat gebruik maakt van een boekhoudpakket dat gekoppeld is aan de webshop neemt toe en ook de mogelijkheden worden steeds groter.

Je kunt je webshop koppelen als je beschikt over

Veel boekhoudprogramma’s geven jouw als ondernemer de mogelijkheid om direct te koppelen met de webshop. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van Magento, Lightspeed, Myshop of Woocommerce dan kunt u vrijwel altijd direct koppelen. Let wel goed op tijdens het vergelijken want er zijn boekhoudpakketten die niet beschikken over deze mogelijkheid.

Zorg er voor dat je alles automatiseert

Je kunt door de koppeling met je webshop direct normale en digitale facturen verwerken in de boekhouding. Ook is het mogelijk om direct te koppelen met uw bank en betaalmiddelen zodat alle gegevens direct worden verwerkt. Het enige wat er dan nog hoeft te gebeuren is de eindcontrole, als je kijkt naar de tijd die alle automatisering heeft opgeleverd moet dit geen enkel probleem zijn.

Handige & leuke Video’s
Boekhoudprogramma voor autobedrijf nodig in 2020?

Boekhoudprogramma voor autobedrijf nodig in 2020?

Het komt vaak voor dat er specifieke kennis nodig is in een specifieke branche, zo kom je dus ook uit bij een boekhoudprogramma voor een garagebedrijf. Als ondernemer in deze branche heb je waarschijnlijk een grote passie voor auto's of het repareren van auto's maar...

Boekhoudprogramma voor MKB’ers

Boekhoudprogramma voor MKB’ers

Welk pakket past het beste bij mijn organisatie? En wat voor boekhoudprogramma heb je minimaal nodig als je een MKB bedrijf bent? Als je een ondernemer bent, dan is de kans best aannemelijk dat je waarschijnlijk tot het Midden- en kleinbedrijf (MKB) behoort. Van alle...

Alle aanbieders vergelijken!

Laatst geüpdatet op