Webshop omgeving met een boekhoudpakket

Klik snel door om meer te lezen over dit onderwerp. Lees goed en vergelijk alle aanbieders van boekhoudpakketten om het beste aanbod te krijgen!

Direct het goedkoopste aanbod van boekhoudpakketten vergelijken!

Een boekhoudprogramma met webshop

Het is voortaan een eitje om een boekhoudprogramma te combineren met een webshop. Lees snel verder om meer te lezen over deze combinatie en de voordelen hiervan!

boekhoudprogramma webshop
boekhoudprogramma

Internet is de toekomst

De online markt is enorm gegroeid, er schieten daarom ook webshops uit de grond als paddenstoelen. Denk bijvoorbeeld aan webshops die kleding, schoenen, apparatuur of andere elektronische apparaten verkopen. Je zoekt in Google naar je product, gaat naar de webshop, rekent af en de volgende dag zijn jouw spullen al thuis afgeleverd. Het aantal ondernemers dat gebruik maakt van een boekhoudpakket dat gekoppeld is aan de webshop neemt toe en ook de mogelijkheden worden steeds groter.

Je kunt je webshop koppelen als je beschikt over

Veel boekhoudprogramma’s geven jouw als ondernemer de mogelijkheid om direct te koppelen met de webshop. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van Magento, Lightspeed, Myshop of Woocommerce dan kunt u vrijwel altijd direct koppelen. Let wel goed op tijdens het vergelijken want er zijn boekhoudpakketten die niet beschikken over deze mogelijkheid.

Zorg er voor dat je alles automatiseert

Je kunt door de koppeling met je webshop direct normale en digitale facturen verwerken in de boekhouding. Ook is het mogelijk om direct te koppelen met uw bank en betaalmiddelen zodat alle gegevens direct worden verwerkt. Het enige wat er dan nog hoeft te gebeuren is de eindcontrole, als je kijkt naar de tijd die alle automatisering heeft opgeleverd moet dit geen enkel probleem zijn.

Handige & leuke Video’s

Boekhoudprogramma voor MKB’ers.

Welk pakket past het beste bij mijn organisatie? En wat voor boekhoudprogramma heb je minimaal nodig als je een MKB bedrijf bent? Boekhoudprogramma MKB? Waar moet je allemaal op letten? Als je een ondernemer bent, dan is de kans best aannemelijk dat je waarschijnlijk...

Hoe maak ik een simpele factuur zelf?

Facturen opstellen, we hebben er allemaal al eens van gehoord. Vaak krijgen we al snel de vraag hoe moet dit dan? Klik op lees verder om er meer informatie over te krijgen. Wat houdt het eigenlijk allemaal in, een factuur Wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij...