Een boekhouder nodig als je een online boekhoudpakket hebt?

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Dure boekhouders zijn tegenwoordig een stuk overbodiger geworden, natuurlijk zijn ze voor de echte moeilijke problemen altijd boekhouders die graag willen helpen.

Maar er zijn tegenwoordig handige boekhoudprogramma’s te verkrijgen voor de ruimdenkende ondernemers. Veel ondernemers die een boekhoudpakket gebruiken doen zelf de boekhouding. Dat is aan de ene kant natuurlijk om de kosten te drukken maar het gemak dat een boekhoudpakket biedt is voor veel ondernemers al genoeg om de boekhouder de deur uit te doen. Lees snel verder!

boekhouder
boekhouding met de boekhouder

Jul 28, 2018 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Boekhouden, het blijft lastig

De boekhouding blijft echter een pittig klusje en je wil natuurlijk voorkomen dat je onnodige fouten maakt. Het is dus belangrijk om een beslissing te nemen die het beste bij u past. Zeker als je weinig tijd hebt is het uitbesteden van de (vaak) lastige taak erg handig. Daarbij kunt u tegenwoordig gemakkelijk samenwerken in het boekhoudpakket, geef de boekhouder toegang en hij kan meteen aan de slag.

Hoe werkt het uitbesteden van de boekhouding dan?

Nogmaals, de boekhouding uitbesteden wordt vooral gedaan omdat er doorgaans behoorlijk wat tijd gaat zitten in het bijhouden van de boekhouding. Hoewel een boekhoudpakket veel werk uit handen neemt is een boekhouder door zijn jarenlange ervaring een goede toevoeging als je zelf geen tijd hebt om de boekhouding te doen.
Een boekhouder kan je altijd goede adviezen geven op het gebied van fiscale voordelen. Een boekhouder is daarbij op de hoogte van de constant veranderende belastingregels, als je daarbij ook nog eens lastige fiscale situaties hebt komt de boekhouder helemaal van pas.

Maar hoe werkt samenwerken met de boekhouder of accountant?

Indien je een ondernemer bent die graag controle houdt over zijn zaak zonder de volledige kosten van een boekhouder of accountant, dan is online samenwerken een goede optie. De meeste boekhoudprogramma’s geven je de optie om samen te werken door een speciale omgeving waarin de boekhouder of account kan werken binnen het platform. U geeft dan toegang aan de boekhouder om in deze omgeving te werken zodat hij/zij de opdracht kan uitvoeren.

Meer lezen over Excel boekhouding? Klik dan op de link!

Handige & leuke Video’s
Boekhoudprogramma MAC nodig in 2020? Vergelijk direct!

Boekhoudprogramma MAC nodig in 2020? Vergelijk direct!

Op zoek naar een boekhoudprogramma voor je Mac? Soms kan het lastig zijn om applicaties te vinden voor je Mac maar gelukkig is dit voor een boekhoudprogramma niet meer zo. Op dit moment kun je bijna elk online boekhoudprogramma gebruiken op je Mac. Op zichzelf hoef je...

Offline boekhoudprogramma? Alles van A-Z!

Offline boekhoudprogramma? Alles van A-Z!

Een boekhoudprogramma offline, de keuze voor een boekhoudprogramma is vandaag de dag helaas niet meer zo eenvoudig. Je hebt de keuze uit tal van offline boekhoudprogramma’s en online boekhoudprogramma’s en de voordelen van beide zijn ook weer nadelen van elkaar....

Alle aanbieders vergelijken!

Laatst geüpdatet op