Rodeo project management review 2021 | Bekijk hier de belangrijkste voordelen! | Bekijk het direct

 

Onafhankelijk boekhoudpakket vergelijken

Ideale startpunt voor boekhoudpakketten

Lees reviews over alle online boekhoudpakketten

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 Project management software

  Veel voordelen

  Goede prijs

visma klantbeoordeling
  • Helpdesk 60% 60%
  • Gebruiksvriendelijkheid 70% 70%
  • Functionaliteiten 67% 67%
  • Prijs 82% 82%

Contact Rodeo Software B.V.

Sint Jorissteeg 2
1012 XV Amsterdam

Ben jij op zoek naar software waarmee je de administratie en planning op een duidelijke manier kunt bijhouden? Dan is de software van Rodeo project management zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Zo ben je met dit programma veel minder tijd kwijt aan de administratie, zodat jij je volledig kunt richten op het werk. Daarnaast wordt werken in teams een stuk gemakkelijker, omdat je eenvoudig planningen maakt voor bepaalde projecten.

Hierdoor ontstaat er meer duidelijkheid in de communicatie en zorg je ervoor dat alle projecten op tijd af zijn. Het programma is erg geschikt voor creatieve teams die veel projecten hebben.

Ben jij op zoek naar software waarmee je de administratie en planning op een duidelijke manier kunt bijhouden? Dan is de software van Rodeo project management zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Zo ben je met dit programma veel minder tijd kwijt aan de administratie, zodat jij je volledig kunt richten op het werk. Daarnaast wordt werken in teams een stuk gemakkelijker, omdat je eenvoudig planningen maakt voor bepaalde projecten.

Hierdoor ontstaat er meer duidelijkheid in de communicatie en zorg je ervoor dat alle projecten op tijd af zijn. Het programma is erg geschikt voor creatieve teams die veel projecten hebben.

Functionaliteiten van de Rodeo project management software

De tool van Rodeo project management biedt veel verschillende functionaliteiten om het werken in een groep sterk te verbeteren.

Zo zorg je ervoor dat de deadlines van projecten niet overschreden worden door een strakke planning te maken.

Daarnaast is dit programma ook er handig om de administratie op orde te houden. Hieronder lees je meer over de verschillende functies van het programma.

Projecten & Budgetten regelen

In de tool van Rodeo is het erg eenvoudig om projecten aan te maken met het bijbehorende budget. Hierbij maak je ook gelijk een planning voor jouw werknemers, zodat zij precies zien wanneer alles af dient te zijn.

Het is dan ook mogelijk om verschillende onderdelen van het project te verdelen met een bepaald verbonden budget. Zodra een onderdeel af is zie je direct of je het budget hebt overschreden of niet. Hierdoor zie je direct of een project nog rendabel is of niet.

Urenregistratie op orde houden

Het registreren van de uren is meestal niet het leukste onderdeel van je werk, maar dit helpt toch om projecten in de toekomst te verbeteren. De software van Rodeo heeft dit daarom zo makkelijk mogelijk voor jou gemaakt.

Personen in jouw team kunnen dan tot op de seconde nauwkeurig hun tijd bijhouden en deze vervolgens koppelen aan een project. Zo is het mogelijk om per onderdeel van een project te zien hoeveel uren er aan is gewerkt en zie je direct het budget dat is besteed.

Planning maken & taken verdelen

Met de rodeo project management software is het erg makkelijk om een planning te maken en de taken te verdelen over jouw team.

Daarnaast is het voor het team mogelijk om aan te geven op welke tijden zij beschikbaar zijn, zodat je de planning hierop kunt aanpassen. Met een aantal klikken op de knop verdeel je de taken over je team en weten zij precies wat ze te doen staat.

Verder is er een handige capaciteitsgrafiek aanwezig, waardoor je ziet hoeveel uren er nog gepland staan en welke beschikbaar zijn. Zo weet je op tijd of je nog enkele freelancers moet inhuren.

Offertes en kosten worden overzichtelijk

Het is mogelijk om de kosten erg makkelijk door te berekenen op de offertes. Zo upload je de facturen in de tool, zodat je in één oogopslag ziet wat de inkoopkosten worden voor een project.

Vervolgens stel je hiervoor een offerte op met winstopslagmarge en stuur je deze direct vanuit Rodeo naar de klant. Mochten de kosten hoger uitvallen dan offerte? Dan kun je deze kosten later nog extra toevoegen en stuur je uiteindelijk een nieuwe offerte.

Eenvoudig factureren

Factureren is het onderdeel van jou werk waar je het uiteindelijk voor doet. Je moet natuurlijk geld verdienen en daarom heeft Rodeo dit erg makkelijk voor jou gemaakt.

Zo verzamel je alle gemaakte uren van je team op één factuur en zie je direct wat de kosten hiervoor zijn. Vervolgens stuur je de factuur direct vanuit Rodeo naar de klant als UBL-, PDF- en/of hard copy bestand.

Zijn er facturen die om de zoveel tijd betaald moeten worden? Dan is het mogelijk om dit in te stellen en te zorgen dat dit automatisch gebeurd.

Inzicht in het werk door rapportages

Inzicht krijgen in het werk van jou en je team is erg belangrijk om te weten wat er beter kan.

Daarom zorgt Rodeo ervoor dat je inzicht krijgt in de productiviteit van jou en je team, zodat je direct ziet waar ruimte ligt voor verbeteringen.

Deze rapporten worden zowel voor lopende- als afgesloten projecten gegenereerd.

Hierdoor zie je direct welke projecten beter verliepen en waarom. Ook bij lopende projecten zie je gelijk waar je bij kunt sturen.

De voordelen van Rodeo project management software

Kies je voor de tool van Rodeo project management? Dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij hieronder een aantal belangrijke voordelen onder elkaar gezet:

  • Projecten duidelijk en overzichtelijk plannen
  • Inzicht in het budget van projecten
  • Gemakkelijk offertes en facturen versturen
  • Krijg inzicht in de productiviteit per week per project
  • Stuur je team aan middels een strakke planning
  • Eenvoudig uren bijhouden per project

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen van de project management tool van Rodeo waar jij gebruik van kunt maken. Wil je weten of er andere tools zijn die jou helpen bij het managen van een project of de boekhouding makkelijker maken?

Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina en zie direct alle aanbieders van handige software. Hierbij is het mogelijk om te kiezen uit een aantal eventuele eisen en wensen om erachter te komen welke aanbieder het beste bij jou past.

Daarnaast zie je direct wat de kosten zullen zijn voor het desbetreffende programma, zodat je een goede keuze kunt maken.

 

Andere aanbieders van boekhoudpakketten bekijken?