Boekhoudprogramma ZZP nodig in 2021? Vergelijk direct!

May 3, 2019 | Boekhoudpakketten | 0 comments

Boekhoudprogramma ZZP, je hebt het vast ergens in een reclame op internet of op televisie voorbij zien komen. Op het moment ben je waarschijnlijk op zoek naar het beste boekhoudprogramma voor jouw ZZP boekhouding, gelukkig ben je dan hier op het goede adres.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers op de markt gekomen, maar welke is nou precies geschikt voor jou? Wij weten ook dat dit tegenwoordig bijna hetzelfde is als het zoeken van een naald in een hooiberg. Niet getreurd want via deze pagina kunnen we jou mee helpen om op zoek te gaan naar een boekhoudprogramma voor ZZP voor jouw ZZP boekhouding.

boekhouden zzp
zzp administratie

Je hebt veel verschillende boekhoudprogramma’s voor de ZZP’er voortaan, maar ook zeker voor de grote bedrijven in de markt. Vervolgens zitten er ook nog flink wat verschillen tussen de boekhoudprogramma’s, ga je bijvoorbeeld voor een online boekhoudprogramma of toch maar offline boekhoudprogramma? Kies je voor een online boekhoudprogramma ZZP dan kun je altijd met een internetverbinding waar dan ook jouw boekhouding inzien. Met een offline boekhoudpakket ZZP gaat dit wat minder makkelijk en is het vaak zaak dat je de mogelijkheid moet hebben om gebruik te kunnen maken van een computer.

Verder heeft ook nog elk boekhoudprogramma zijn eigen voordelen en functionaliteiten. Zo is het bij de ene zo gepiept om facturen op te stellen en te versturen en bij de andere weer een stuk gemakkelijker om btw-aangifte te doen bij de fiscus. Op zoek naar boekhoudsoftware Mac? Lees dan eens het artikel.

Daarnaast zit er ook verschil in de gebruiksvriendelijkheid van de boekhoudprogramma’s, zo heb je er waar je vrijwel geen kennis vergaard moet hebben om de boekhouding te realiseren en bij de ander juist weer wel. Lees snel verder als je meer wilt weten over boekhoudsoftware ZZP voor jou ZZP administratie. 

Boekhouding ZZP

Jouw ZZP boekhouding is natuurlijk van groot belang en moet altijd netjes op orde zijn. We hebben natuurlijk geen zin in problemen met de fiscus. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je met ieder boekhoudprogramma een fatsoenlijke boekhouding voor ZZP kunt realiseren, maar er zitten dus wel degelijk verschillen tussen alle boekhoudprogramma’s. Je kunt duidelijk alle verschillen zien door een blik te werpen in de handige vergelijker, ook kun je hier al jouw wensen en eisen invullen geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zo ben jij ervan verzekerd dat je een goede keus maakt qua boekhoudprogramma.

Vaak hoor je mensen zeggen boekhouden ZZP gratis of gratis boekhoudprogramma ZZP, dat is toch mogelijk? Daar hebben ze zeker gelijk in, want het is namelijk vaak mogelijk om boekhoudprogramma’s uit te testen door gebruik te maken van een gratis proefaccount. Op deze manier kun je in alle rust enkele maanden het boekhoudprogramma voor jou ZZP administratie uit testen en er vervolgens voor kiezen of je ermee doorgaat of toch voor een ander kiest.

We kunnen je wel vertellen dat boekhouden voor ZZP een stuk gemakkelijker wordt als je gebruik maakt van een boekhoudprogramma. Geen last meer van dikke mappen die je vaak mee moet sleuren, maar gewoon jouw eenvoudig boekhouding voor ZZP regelen via jouw mobiele telefoon met de boekhouding app. Zit je bijvoorbeeld op het vliegveld en moet je nog snel even een factuurtje versturen? Geen probleem dit is zo geregeld. Kijk in de vergelijker om te zien welke boekhoudprogramma’s allemaal een app leveren!

Boekhoudprogramma ZZP gratis

Je hebt het net al eventjes kunnen lezen dat het mogelijk is om gebruik te maken van een gratis boekhoudpakket als ZZP’er. Maar het is natuurlijk niet verplicht om te kiezen voor een boekhoudprogramma, zo kun je als je dit liever hebt ook kiezen voor boekhoudprogramma ZZP gratis Excel. Je werkt dan met het handige en slimme programma Excel om jouw ZZP boekhouding te realiseren. Echter moet je er wel rekening mee houden dat je dan wat meer verstand moet hebben van het voeren van een boekhouding en van het programma Excel om er optimaal gebruik van te maken.

Heb je wat minder verstand van online boekhouden ZZP en wil je toch graag de boekhouding ZZP gratis uit voeren? Dan kun je altijd een kijkje nemen bij boekhoudprogramma’s die een proefaccount aanbieden. Zo kun je op jouw gemak een aantal maanden gratis het programma uitproberen. Uiteindelijk kun je ervoor kiezen om het boekhoudprogramma voor ZZP te kopen als het bevalt.

Boekhoudprogramma ZZP vergelijken

Er is dus erg veel keus aan boekhoudprogramma’s in Nederland en hierdoor wordt de keus er niet makkelijker op, maar er is een oplossing. We hebben voor jou op deze website een handige vergelijker neergezet waarmee je de boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers kunt vergelijken met elkaar. Zo kun je aan de linkerkant jouw eisen en wensen invullen waardoor er vervolgens wordt gekeken naar het beste boekhoudprogramma aanbod voor jouw situatie.

Je kunt bijvoorbeeld aanklikken dat je gebruik wilt maken van een CRM systeem of het handige scan & herken systeem. We raden aan om van te voren te inventariseren welke functies je moet en graag zou willen gebruiken. Hiermee wordt het vergelijken een stukje makkelijker en ben je verzekerd van het beste boekhoudprogramma voor jou als ZZP’er. Bovenin de vergelijker krijg je direct een goedkoop boekhoudprogramma te zien!

Handige & leuke Video’s
 

Alle aanbieders vergelijken!