Skillsource is het bedrijf achter het bekende pakket e-boekhouden

Nov 21, 2018 | Boekhoudpakket aanbieders | 0 comments

Wil jij weten hoe groot e-boekhouden eigenlijk is en welk bedrijf er achter zit? In 2000 begon SkillSource met het ontwikkelen van een groot bedrijf. Met het bekende boekhoudpakket E-boekhouden hebben ze een groot aandeel veroverd in de wereld van online boekhouden. Uit onderzoek bleek laatst dat er veel behoefte was aan een tool die ondernemers in staat stelt gemakkelijk hun boekhouding te doen.

Dat was een jaar of 15 geleden nog ondenkbaar, tegenwoordig is de online boekhoudpakket markt natuurlijk een grote business geworden.e-Boekhouden.nl startte als een van de eerste met een boekhoudprogramma dat geheel online te gebruiken was, waardoor zij nu een van de grootste aanbieder is en al 15 jaar koploper in de markt is.

e-Boekhouden.nl gebruiken

Het online boekhoudprogramma van E-boekhouden is erg gemakkelijk in gebruik. Je hebt alle functies die je nodig hebt beschikbaar in een handig dashboard. Daarbij kun je de boekhouding op ieder apparaat gebruiken. Je hebt alleen toegang nodig tot internet en je kunt 24/7 aan de slag met jouw boekhouding. Elke 10 minuten wordt er een back-up gemaakt. Een installatie van het boekhoudprogramma is niet nodig.

Gratis cursus boekhouden bij je pakket

Voor de nodige boekhoudkennis is er een gratis cursus boekhouden samengesteld. Deze is voor iedereen beschikbaar. Hierin leert men over de basisbeginselen van het (online) boekhouden. Het online boekhoudprogramma is eenvoudig in gebruik als de basiskennis aanwezig is.

Support van e-boekhouden

De helpdesk staat klaar om alle boekhoudvragen te beantwoorden en gebruikers te helpen met lastige kwesties. Tevens zijn er enkele trainingsvideo’s te bekijken, waarin alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd.

Voor wie is het online boekhoudpakket geschikt?

Het online boekhoudprogramma is geschikt voor alle ondernemers (starter, webshophouder, zzp’er, mkb’er), verenigingen en stichtingen en accountants en boekhouders. Voor iedere doelgroep is er een speciaal pakket samengesteld, zodat de functies naadloos aansluiten bij de gebruiker. De boekhoudpakketten bevatten een boekhoudmodule en een facturatiemodule. Deze kunnen zowel los als samen worden aangeschaft. Voor verenigingen en stichtingen is een ledenadministratie geïmplementeerd.

De voordelen van e-boekhouden

Online boekhouden, ook wel e-boekhouden genoemd is een uitkomst voor veel ondernemers, verenigingen en stichtingen. Zij maken veelvuldig gebruik van e-Boekhouden.nl. Het versturen van de btw-aangifte is geautomatiseerd, waardoor de btw-aangifte met één klik op de muis kan worden verstuurd.

Belastingdienst koppeling

Naast de koppeling met de Belastingdienst is e-Boekhouden.nl ook gekoppeld met alle Nederlandse banken. De bankafschriften kunnen worden geïmporteerd met een exportbestand.

Automatische bankkoppeling met E-boekhouden

Voor de Rabobank, Knab, ABN AMRO en ING is een automatische bankkoppeling beschikbaar, op deze manier worden de bankafschriften iedere dag automatisch ingeladen in e-Boekhouden.nl. Het is ook mogelijk om een boekhouder of accountant toegang te geven tot de boekhouding. De klant voert de gegevens in, de boekhouder controleert. E-boekhouden is sneller en daarmee dus ook goedkoper.

Handige & leuke Video’s
BTW – Aangifte Middels iDEAL met Informer

BTW – Aangifte Middels iDEAL met Informer

Informer heeft nieuwe updates uitgevoerd, het is dan ook mogelijk om vanaf 1 juli 2019 als gebruikers van InformerOnline btw-aangifte in te dienen volgens de nieuwe manier van de fiscus. Lees er alles over! Naast de upgrade in de interface bij de belasting aangifte is...

Exact Online heeft handige Exact Go app

Exact Online heeft handige Exact Go app

ZZP'ers die klant zijn bij Exact Online kunnen profiteren van de handige app genaamd Exact Go. Lees snel verder als je wilt weten wat je kan doen met deze app. Exact Online is een bedrijf wat al lang bezig is om boekhouden een stuk simpeler te maken. In de afgelopen...

Alle aanbieders vergelijken!