Informer is 25 jaar geworden, daar hoort een traktatie bij!

Nov 21, 2018 | Boekhoudpakket aanbieders | 0 comments

We hebben een klein feestje te vieren, boekhoudpakket Informer bestaat namelijk 25 jaar. De organisatie is erg trots op haar bestaan, met haar jarenlange ervaring hebben ze de wereld van boekhouden flink zien veranderen.

Regels en wetten zijn ongeveer gelijk gebleven, maar wanneer we naar oudere boekhoudprogramma’s is deze bijvoorbeeld niet meer te vergelijken met het Informer boekhoudpakket dat in een cloud functioneert. 

Maar het belangrijkste van dit feestje is de traktatie die erbij hoort, de komende tijd wordt iedere 25e nieuwe klant op een geweldige verjaardagstaart getrakteerd. Maar we zullen je eerst even vertellen hoe het boekhoudprogramma Informer haar jarenlange reputatie heeft opgebouwd.

informer kortingen
informer actie

Boekhouding in het zogenaamde “MS-DOS”

Starters zullen het waarschijnlijk niet kennen maar destijds was MS-DOS de standaard voor boekhouden. Het is voor velen dan ook een vage herinnering uit de jaren 90. Destijds maakte de computer zijn aankondiging op de zakelijke markt. De bedenker van Informer kwam met de gedachte dat dit allemaal veel makkelijker en sneller moest kunnen. Na een goed gesprek met een programmeur wist hij het zeker, we moeten de wereld van boekhoudpakketten hervormen, dit was dan ook de basis voor het boekhoudprogramma Informer.

Een goed presterend boekhoudpakket op de Mac

Na flink wat maanden samenwerken rolde er een van de eerst werkende boekhoudpakketten op de Mac van de band. De eigenaar wist toentertijd al dat zijn boekhoudprogramma goed moest werken op de nieuwe innovatieve producten van Apple. Het eerste product genaamd, Informer Account, lag bij winkels in het assortiment en werd destijds maar liefst 35.000 stuks verkocht. Toentertijd was het nog heel normaal dat je je software uit een doos kocht in een fysieke winkel, dat zullen velen onder ons niet meer kunnen bedenken.

Na 15 jaar werken met Informer Account kwam de eigenaar tot de ontdekking dat de toekomst van softwareprogramma’s veelal online zouden gaan liggen. Informer koos ervoor om haar boekhoudsoftware om te zetten naar een omgeving in de cloud. Volledig online en zeer gebruiksvriendelijk naar onze mening, het is niet voor niets een van de meest gekozen boekhoudpakketten in Nederland.

Informer boekhoudsoftware, prijzen & kenmerken

Na flink wat verbeteringen in de algehele software wordt het product hernoemd en is Informer Online het nieuwe vlaggenschip van de organisatie. Steeds meer mensen kiezen voor hen jarenlange ervaring en zijn zeer te spreken over de moderne interface van het boekhoudpakket. Boekhouden is vandaag de dag nog steeds niet iedere ondernemer zijn of haar hobby, wel is duidelijk geworden onder startende ondernemers dat zij de boekhouding door middel van software, zoals Informer, gemakkelijk en snel zelf kunnen doen.

Niet alleen gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn belangrijk, de afgelopen jaren is de veiligheid van gegevens steeds belangrijker geworden. Informer Online beschikt over het keurmerk Zeker-OnLine, dit keurmerk is opgezet met behulp van de fiscus. Daarnaast beschikt de software van Informer over een keurmerk genaamd “Betrouwbaar Boekhouden”. Ook mag de organisatie het officiële Duitse overheidskeurmerk voeren.

Daarboven op hebben ze tal van awards binnen gesleept, deze waren vooral gespecificeerd op het gebied van een MKB proof boekhouding software. Al tal van ZZP’ers hebben gekozen voor het boekhoud programma Informer. Het is een echte gerenommeerde speler in de markt van het boekhouden.

De traktatie voor het 25e jaar Informer

Omdat Informer haar klanten graag wil belonen willen zij iedere 25e nieuwe klant belonen met een lekkere verjaardagstaart. Wij zelf hopen dat het programma nog vele jaren kan blijven bestaan en dat de visie van de organisatie nagestreefd wordt, namelijk, een boekhoudprogramma ontwikkelen dat ondernemers en ZZP’ers echt verder helpt met hen boekhouding.

Handige & leuke Video’s
BTW – Aangifte Middels iDEAL met Informer

BTW – Aangifte Middels iDEAL met Informer

Informer heeft nieuwe updates uitgevoerd, het is dan ook mogelijk om vanaf 1 juli 2019 als gebruikers van InformerOnline btw-aangifte in te dienen volgens de nieuwe manier van de fiscus. Lees er alles over! Naast de upgrade in de interface bij de belasting aangifte is...

Exact Online heeft handige Exact Go app

Exact Online heeft handige Exact Go app

ZZP'ers die klant zijn bij Exact Online kunnen profiteren van de handige app genaamd Exact Go. Lees snel verder als je wilt weten wat je kan doen met deze app. Exact Online is een bedrijf wat al lang bezig is om boekhouden een stuk simpeler te maken. In de afgelopen...

Alle aanbieders vergelijken!