Koppel Magento aan je boekhoudprogramma Exact online

Nov 21, 2018 | Boekhoudpakket aanbieders | 0 comments

Lees hier alles over aanbieders van koppelingen voor een Magento webshop met Exact Online. Lees jezelf in voordat je een koppeling aanschaft en voorkom onnodig hoge kosten! 

Steeds meer mensen maken gebruik van een webshop en dan vooral die van Magento. Het zou natuurlijk wel fijn zijn als je jouw Magento webwinkel direct kunt koppelen met Exact Online. Erg handig want dit betekent minder werk voor jou, alles wordt direct ingeboekt in het boekhoudprogramma, zo heb jij tijd voor dingen die ondernemen leuk maken!

koppeling exact online
magento koppeling exact online

Om je boekhoudprogramma te koppelen aan een Magento webshop heb je een koppeling nodig, deze is eenvoudig te installeren. Vervolgens worden facturen direct ingeboekt, bespaart je erg veel tijd! De vraag is natuurlijk, welke koppeling moet ik dan precies gebruiken? Er zijn tegenwoordig een aantal aanbieders die koppelingen hiervoor aanbieden, dan is het wel zo fijn om er wat informatie over te hebben. In dit artikel gaan we een paar van deze koppeling aanbieders doorspreken, zo heb jij straks de beste koppeling samen met Exact Online.

Koppelingen voor Magento & Exact Online, verschillende aanbieders

Zoals net gezegd zijn er een aantal aanbieders die we gaan bespreken, dit doen we hieronder. Lees deze stukken goed, zo kun jij na het lezen van dit artikel een weloverwogen keuze maken.

Aanbieder 1: iWebDevelopment

Laten we beginnen met aanbieder nummer 1 genaamd iWebDevelopment. Wanneer je gebruik maakt van deze koppeling worden alle financiële gegevens makkelijk doorgezet naar jouw Exact Online boekhoudprogramma. Het fijne aan deze aanbieder is de mogelijkheid om te kiezen uit abonnementen in alle soorten en maten. Voor iedereen wat wils dus!

Daarnaast komt iWebDevelopment.nl met nog een voordeel, je hoeft namelijk geen instapkosten of inschrijfkosten te betalen voor de diensten van deze aanbieder. Betalingen gaan maandelijks en het bedrag staat vast, geen onverwachte kosten dus. We hebben hieronder de verschillende soorten abonnementen onder elkaar neergezet.

Eerste abonnement, Exact Basis voor €19,95 per maand

Laten we beginnen met het eerste abonnement, dit abonnement is zeer geschikt voor samenwerking met het Exact Online Basis abonnement. Wanneer je iets verkoopt in je webshop wordt dit direct ingeboekt in Exact Online. Een erg simpele en snelle oplossing voor ondernemers die net zijn begonnen met hun onderneming.

Tweede abonnement, Exact Premium voor €23,95 per maand

Het tweede abonnement is een premium abonnement en erg geschikt voor gebruik met een Exact Online Premium pakket. Facturen en klanten worden ingeboekt, maar ook alle artikelen die verkocht worden. Ideaal voor de ondernemers die graag een verkooprapportage wil gebruiken voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden.

Derde abonnement, Exact Handel voor €27,95 per maand

We merken dat er steeds meer ondernemers kiezen voor het Exact Handel abonnement, hiervoor is een zeer geschikte koppeling ontwikkelt. Facturen, klanten, artikelen worden automatisch ingeboekt met daarnaast extra functionaliteiten zoals goederenlevering, verkoopbonnen en voorraden van artikelen. Wij raden deze koppeling aan voor webshops met een erg groot klantenbestand door het automatische orderproces.

Conclusie koppelingen iWebDevelopment

Deze aanbieder heeft voor iedere soort ondernemer een handige koppeling, we raden deze dan ook zeker aan. Verder heeft iWebDevelopment een goede klantenservice en ben je altijd voorzien van de nieuwste updates.

Aanbieder 2: Dealer4Dealer

Veel mensen kennen deze aanbieder voor koppelingen tussen een Magento webshop en Exact Online al. Net zoals bij de vorige aanbieder wordt er weer gebruik gemaakt van verschillende soorten abonnementen. Dit is afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt voor Exact Online. Het nadeel van deze aanbieder is de hoge entreevergoeding, deze kan namelijk al snel oplopen tot €800.

Eerste abonnement: Basis abonnement voor €29 per maand

Zoals net gezegd moet je bij Dealer4Dealer een hoge eenmalige entreevergoeding betalen, bij dit abonnement ligt deze vergoeding op €500. Het basis abonnement voorziet je van een koppeling die ervoor zorgt dat klanten, artikelen en facturen worden geboekt in jouw Exact Online.

Tweede abonnement: Handel abonnement voor €49 per maand

Ook bij dit abonnement ontbreekt de eenmalige entreevergoeding niet, deze ligt zelfs een stuk hoger! De entreevergoeding moet eenmalig betaalt worden en kost €800. Zoals de naam van het abonnement al zegt is dit een geschikte koppeling voor Exact Online Handel. De extra functionaliteit die je bij dit abonnement krijgt is de mogelijkheid om voorraad in te kunnen zien.

Derde abonnement: Handel advanced abonnement voor €69 per maand

Een abonnement dat geschikt is voor ondernemers die gebruik maken van Exact Online Handel Advanced. De entreevergoeding is hetzelfde als het tweede abonnement, namelijk €800. Je krijgt de extra mogelijkheid om meerdere magazijnen te synchroniseren.

Aanbieder 3: Mindstretch

Vergeleken met de andere aanbieders in Mindstretch een compleet andere aanbieder. Zij bieden namelijk een ander soort koppeling voor Magento webshops en Exact Online. Je krijgt een koppeling aangeboden in de vorm van een download of speciale add-on in Magento. De kosten van deze download of add-on zijn eenmalig €295. Dus ben je van plan om de koppeling langer dan een jaar te gebruiken dan ben je bij Mindstretch het goedkoopst uit.

Conclusie koppelingen

We hebben een aantal aanbieders van koppelingen besproken. Onze conclusie is dat Mindstretch de geschikte keus is voor ondernemers die langer dan een jaar gebruik willen maken van de plugin. Ben je een ondernemer die maar enkele maanden gebruik wil maken van deze koppeling? Dan raden we je aan om te gaan voor de maandelijkse abonnementen van iWebDevelopment, bij deze aanbieder betaal je ook geen entreevergoeding. Bekijk goed welk soort Exact Online je gebruikt voordat je ervoor kiest om een koppeling aan te schaffen, zo voorkom je onnodige kosten. Boekhoudprogramma vergelijken kan direct door op de groene button te klikken.

Wist je al dat Exact Online een app gebruikt genaamd Exact Go? Klik op de link om alle voordelen in te zien van deze handige boekhoud app.

Handige & leuke Video’s
BTW – Aangifte Middels iDEAL met Informer

BTW – Aangifte Middels iDEAL met Informer

Informer heeft nieuwe updates uitgevoerd, het is dan ook mogelijk om vanaf 1 juli 2019 als gebruikers van InformerOnline btw-aangifte in te dienen volgens de nieuwe manier van de fiscus. Lees er alles over! Naast de upgrade in de interface bij de belasting aangifte is...

Exact Online heeft handige Exact Go app

Exact Online heeft handige Exact Go app

ZZP'ers die klant zijn bij Exact Online kunnen profiteren van de handige app genaamd Exact Go. Lees snel verder als je wilt weten wat je kan doen met deze app. Exact Online is een bedrijf wat al lang bezig is om boekhouden een stuk simpeler te maken. In de afgelopen...

Alle aanbieders vergelijken!