Exact Online heeft handige Exact Go app

Nov 21, 2018 | Boekhoudpakket aanbieders | 0 comments

ZZP’ers die klant zijn bij Exact Online kunnen profiteren van de handige app genaamd Exact Go. Lees snel verder als je wilt weten wat je kan doen met deze app. Exact Online is een bedrijf wat al lang bezig is om boekhouden een stuk simpeler te maken.

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer ZZP’ers op de markt gekomen en ook ZZP’ers moeten de boekhouding doen. Exact Online probeerde zich allereerst te focussen op het bedrijfsleven en dat doen ze goed, maar nu is er dus ook een handige app van Exact Online genaamd Exact Go. Deze app is ontwikkeld voor de ZZP’ers in Nederland. Lees snel verder als je er meer over wilt weten.

exact app
belasting aangifte informer

Boekhouding eenvoudig bijwerken

Exact Online heeft dus al flink wat ervaring in de boekhoudwereld en nu komen ze dus ook met een handige app. De bedoeling van deze app is dat ZZP’ers sneller en makkelijker hun boekhouding kunnen aanpassen. Volgens Exact Online is de app een assistent in je binnenzak. Het is de bedoeling dat ZZP’ers door de app flink wat tijd besparen, zo kun je vaak de app eventjes openen wanneer je staat te wachten. Door internetverbinding kun je direct jouw boekhouding aanpassen en blijft die altijd up-to-date.

Exact Online is blij met technologische ontwikkelingen

Tegenwoordig is de mobiele telefoon zeer populair geworden en dat weet Exact Online ook. Het bedrijf verwacht dan ook dat Exact Go een groot succes wordt. De app is alleen op mobiel responsive, let hier dus op als je gebruik maakt van een tablet.  

Wij hebben een aantal grote voordelen ontdekt van deze app, zo hoef je bonnetjes niet meer op te slaan. Je kunt namelijk direct een foto maken van bonnetjes en deze wordt dan geboekt. Zo hoef je geen grote hoop bonnetjes uit te pluizen. Ook kan een ZZP’er meteen inzien hoe zijn financiële situatie ervoor staat.

Wat is het verschil met andere aanbieders?

Er zijn meer boekhoudprogramma’s die een soort van app meeleveren. Het grote voordeel van Exact Go is dus de mogelijkheid om je financiën in te zien via jouw mobiele telefoon. De app beschikt over alle nodige functionaliteiten en zit niet volgestopt met onnodige functies zodat het overzichtelijk wordt. Wil je toch liever wat meer functies? Dan kun je altijd een abonnement nemen voor extra uitbreidingen. Voortaan is het ook mogelijk om jouw Magento webshop te koppelen aan Exact Online, klik op de link om er meer over te lezen.

Handige & leuke Video’s
BTW – Aangifte Middels iDEAL met Informer

BTW – Aangifte Middels iDEAL met Informer

Informer heeft nieuwe updates uitgevoerd, het is dan ook mogelijk om vanaf 1 juli 2019 als gebruikers van InformerOnline btw-aangifte in te dienen volgens de nieuwe manier van de fiscus. Lees er alles over! Naast de upgrade in de interface bij de belasting aangifte is...

Alle aanbieders vergelijken!